fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

MULIGHEDSRIG EJENDOM MED GOD PLADS

Del bolig

Nu byder vi velkommen indenfor i den spændende ejendom på Roligheden 3. Her kommer I til at få et hus fyldt med muligheder og med masser af plads til at have hobby, værksted eller erhverv. Boligen rummer nemlig fem garager, som giver masser af anvendelsesmuligheder.

Kom indenfor i hvad, der snildt kan kaldes mulighedernes hus. Her får I to indgange, så I kan træde ind fra stueplan eller fra førstesalen. Stueetagen fører jer direkte ind i stuen, hvorfra der er åbent ind til et lille funktionelt køkken. Derudover får I et badeværelse med toilet, brus og vaskesøjle samt et værelse. Den anden indgang åbner ind til entréen, der fører jer videre ind i den lange fordelingsgang. Etagen sørger for tre gode værelser, et gæstetoilet, et stort badeværelse med bruseniche, toilet samt vaskemaskine og tørretumbler og til sidst et dejligt køkkenalrum med stuen i forlængelse. Det dejlige opholdsrum har et flot parketgulv og gode indretningsmuligheder, så der er masser af plads til både bløde sofamøbler og spiseareal, imens køkkenet sørger for nogle dejlige rammer til madlavningen.

Hvis I bevæger jer ned i stueetagen igen, vil I hurtigt opdage de mange muligheder, der gemmer sig her. Rummene er nemlig flotte og velindrettede, så det kun er fantasien, der sætter grænser for, hvordan I skal indrette og benytte arealerne.

Derudover kommer I til at få hele fem garager, hvor I kan have alt fra køretøjer til hobbymaterialer. Selve bygningen er opført med en flot grøn farve og har et ensartet udtryk, så også carportene matcher i farver og materialer.

Ejendommen er beliggende på en rolig og blind vej i hyggelige Kværkeby, kun 5 min. fra Ringsted, og 10 min fra motorvejen til Kbh. I Kværkeby er der både skole, børnehave og idrætsforening, og den fantastiske natur er kun et stenkast herfra med skov og eng. I Ringsted finder man desuden alle former for tilbud med butikker, caféer, indkøb og kulturtilbud.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.

Roligheden 3, 4100 Ringsted
Pris:
2.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
176
Grund:
500
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1950
Ejerudgift pr. md.
2.604 kr.

Jens Christensen

Ejendomsmægler jc@brikk.dk +45 29333004

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter