fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SPÆNDENDE OG MULIGHEDSRIG VILLA MED GOD BELIGGENHED

Del bolig

Det er en villa med muligheder, vi nu udbyder til salg her på Ringstedvej 14 i Glumsø. Her får I 136 fine og veldisponerede boligkvadratmeter, og dertil kommer selvfølgelig en dejlig have og en central beliggenhed med kort afstand til alt det, byen har at tilbyde.

Denne ejendom er opført i 1917, og den har et klassisk arkitektonisk udtryk med bl.a. halvvalmet tag - rammerne om en god bolig er sat inde såvel som ude, men ejendommen kunne trænge til modernisering hist og her, hvilket giver jer mulighed for at sætte jeres helt eget præg. Den 693 kvadratmeter store grund er absolut til at overskue, da 386 kvadratmeter er vej, så haven er absolut overkommelig, alligevel er der både indkørsel til bilparkering samt en virkelig hyggelig have, hvor I kan tilbringe solskinsdagene under åben himmel. Den grønne beplantning kræver minimal pasning og pleje, og det sydvendte terrassemiljø fungerer som en intim gårdhave, da den på hyggeligste vis er indrammet og vindafskærmet.

Planløsningen i stueetagen fordeler sig over en entré, et værelse med gode anvendelsesmuligheder, et bryggers, et rummeligt badeværelse med glasafskærmet bruseniche samt et stort leverum med plads til hygge og samvær, da køkkenet, spisestuen og dagligstuen lægger sig i åben forbindelse. Hjemmet afrundes med førstesalen, som byder på yderligere to værelser. Det her er med andre ord et godt og velfungerende hjem, som fortjener at blive oplevet med egne øjne.

Med denne villa bliver I en del af Glumsøs hyggelige lokalsamfund, og byen byder på alt, hvad I har brug for. Ungerne får trygge rammer at vokse op i med nærtliggende daginstitutioner, skole og sportshal, mens selve byen huser gode indkøbsmuligheder, slagteri, bageri, biograf, apotek og togstation med regionaltog mod Helsingør og Næstved. I bil tager det heller ikke andet end 11 minutter at køre til Ringsted, og herfra er der nem adgang til motorvejen.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Ringstedvej 14, 4171 Glumsø
Pris:
995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
136
Grund:
693
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1917
Ejerudgift pr. md.
1.832 kr.

Jens Christensen

Ejendomsmægler jc@brikk.dk +45 29333004

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter