fbpx

Åbent Hus

11:00-11:30 søndag 23 juni
Plantegning Zoom

Åbent Hus

11:00-11:30 søndag 23 juni

INDFLYTNINGSKLAR TREVÆRELSES MED VESTVENDT ALTAN I 8TALLET
 

Del bolig

Nu har I mulighed for at overtage en af de attraktive storbylejligheder i den arkitektoniske genistreg, der er 8TALLET. Det prisvindende byggeri blev udtænkt af BIG, og det stod færdigt i 2010, hvor det vendte op og ned på idéen om, hvad en klassisk boligkarré kan være; her er karréen vredet til et 8-tal, hvilket skaber optimalt lys og den bedst mulige udsigt for alle boliger. Samtidig leder en lang gangsti jer omkring i bebyggelsen; den løber langs facaderne og fungerer som en tryg færdselsåre og et mødested for beboerne. Naboskabet er stærkt her i 8TALLET, der bl.a. har vinklub samt jule- og sommerfest.
 
Endelig er tiden kommet til at se nærmere på lige netop jeres lejlighed - og det kan I godt glæde jer til.Her er tale om en treværelses lejlighed i flot stand, og rene linjer dominerer indretningen fra start tilslut. I kan flytte direkte ind og folde tilværelsen ud i rammerne af et ægte storbyhjem, der fuldendes afen stor, vestvendt altan, hvor I kan nyde eftermiddags- og aftensol med kig til Fælleden.
 
Turen starter i en entré med indbygget skabsplads - og der er i det hele taget indtænkt godeopbevaringsmuligheder her i hjemmet, så begge værelser kommer eksempelvis med indbyggedegarderobeskabe. Derudover finder I et stort badeværelse med brus og vaskefaciliteter, og til slutkommer det stilrene køkken med frit udsyn over stuen, som ligger et par trin forskudt. De forskudteplan giver hjemmet kant og karakter, mens de mange brede vinduespartier sørger for et dejligtlysindfald.
 
Jeres nye adresse tilbyder det bedste fra to verdener. Her bor I nemlig med fantastisk natur omkringjer; I kan snøre løbeskoene og efter få minutter bevæge jer gennem Fælledens grønne landskab, og ihverdagen vil I også nyde nærheden til Ørestads kanaler, der omgiver 8TALLET. Samtidig har Idaginstitutioner i bebyggelsen, I har gåafstand til indkøb, der er koncerter i Royal Arena, I kan nemtshoppe i Field’s, og kun 450 meter fra adressen stopper metroen for at bringe jer til Indre By på ingentid.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Richard Mortensens Vej 65, 3. 3., 2300 København S
Pris:
4.198.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
97
Værelser:
3
Energimærke:
A2010
Bygget/ombygget:
2010
Ejerudgift pr. md.
4.591 kr.

Stephan Morales

Ejendomsmægler, MDE sm@brikk.dk +45 30140168

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus