fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

Det er en sand fornøjelse at byde velkommen til denne charmerende ejendom, der er opført i 1767 og byder på en idyllisk atmosfære ude såvel som inde.

Del bolig

Det er en sand fornøjelse at byde velkommen til denne charmerende ejendom, der er opført i 1767 og byder på en idyllisk atmosfære ude såvel som inde. Her bor I grønt og fredfyldt og samtidig nær Hørsholms bymidte. Ejendommen tilhører Høsterkøb Skoledistrikt.

I bliver de glade ejere af en ejendom med masser af plads, hvor de 193 kvadratmeter er fordelt over to stemningsfulde plan. På førstesalen får I tre pæne værelser, praktisk opbevaringsplads og en lys repos. Tager I trappen nedenunder fortsætter den hyggelige stemning, hvor originale detaljer gennemgående står fint frem. I stueplan har I yderligere tre værelser samt to velholdte badeværelser, en særdeles hyggelig opholdsstue og et rummeligt køkken med spiseområde.

Køkkenet er velholdt og tidløst i en charmerende stil med alt i hårde hvidevarer. I kan glæde jer til et naturskønt vindueskig, og samtidig rummer køkkenet plads til et rart spiseområde for hele familien. Rundt om hjørnet har I stuen med god plads til sofagruppe og hvad I ellers ønsker jer. Prikken over i'et er uden tvivl udgangen til haven, for her får I solrige terrasser - både med og uden overdække - samt en grøn plæne til leg og afslapning. På grunden har I også praktikaliteter såsom bryggers, skur og garage.

Også beliggenheden kan I se frem til, for her får I en virkelig dejlig placering, der er så idyllisk og naturskøn, som den kan blive. Jeres nærmeste naboer er nemlig fredfyldte markvidder og skovområder, mens I har mindre end én kilometer, før I når hyggelige Sjælsø, hvor daglige udflugter let kan gå til. For by- og kulturliv har I Hørsholms Midtpunkt efter et par kilometer, hvor I finder fine forretninger, spisesteder, take away og velassorterede indkøbsmuligheder. I samme omfang har I både skole og daginstitutioner, og efter 3,5 kilometer har I Rungsteds dejlige strande og havneområde. Ja, her mangler virkelig intet. Her kan I trække vejret helt ned i lungerne, mens I har behagelig afstand til byens muligheder.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Ravnsnæsvej 230, 2970 Hørsholm
Pris:
4.795.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
193
Grund:
3685
Værelser:
7
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1767
Ejerudgift pr. md.
7.034 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter