fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

MURERMESTERVILLA MED SKØN TRÆTERRASSE I BØRNEVENLIGT KVARTER

Del bolig

Vi har fornøjelsen af at byde jer velkommen til Råbjergvej 6 i Stenlille, hvor denne hvidpudsede villa med klassiske sorte tagsten toner frem i gadebilledet. Her flytter I ind i et pænt og velholdt hjem, der bærer præg af løbende istandsættelser, og særligt udemiljøet med den skønne træterrasse vil uden tvivl danne rammen om timevis af hyggestunder med familie og venner.
 
De i alt 111 m2 fordeler sig over to etager, der i stueplan byder entré, badeværelse, disponibelt rum til opbevaring og husets leverum, stuen, der ligger i åben forbindelse med køkkenet.
Følger I trappen op på førstesalen finder I en repos og tre regulære værelser, der charmerer med ovenlysvinduer og loftsbjælker.
 
Huset på Råbjergvej 6 danner dermed den perfekte kulisse for en tryg og rolig tilværelse i Stenlille for såvel børnefamilien som parret i alle aldre.
 
Den hvide murermestervilla er opført i 1930, men er blevet passet godt på gennem årene, og som en ekstra bonus følger der et skur med til ejendommen, hvor den håndværksinteresserede eller hobbymennesket eller kan slå sine folder.
 
I haven er det særligt den store, lækre træterrasse, der endda er inddelt i forskellige niveauer med plads til at indrette såvel grillområde som forskellige hyggekroge, som løber med opmærksomheden. Terrassen er også delvist forberedt for spa eller vildmarksbad. Herude kan I virkelig nyde tilværelsen og en masse dejlige timer under solens stråler.
 
I bosætter jer i det hyggelige Stenlille, som ligger i et naturskønt område, og I kan blandt andet tage børnene med på udflugt til Naturpark Åmosen, hvor der er masser af naturoplevelser for hele familien.
 
Fra jeres nye matrikel har I såvel indkøb som skole og offentlig transport lige ved hånden - Stenlille St. ligger bare 500 m væk, og herfra kan I tage toget til Slagelse eller til Tølløse, hvor der kan skiftes mod København. Med bus kan I nå til både Holbæk og Sorø på under 30 min.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Råbjergvej 6, 4295 Stenlille
Pris:
1.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
111
Grund:
385
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1930
Ejerudgift pr. md.
1.246 kr.

Jens Christensen

Ejendomsmægler jc@brikk.dk +45 29333004

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus