fbpx
Plantegning Zoom

TREVÆRELSES LEJLIGHED MED VESTVENDT ALTAN I RANDERS NØ

Del bolig

Godt nyt for singlen, parret eller den lille familie. Dit nye hjem kan nemlig vise sig at ligge på Platanvej 44 i Randers, for her kan vi præsentere dig for en veldisponeret treværelses lejlighed, en altan med dejlig aftensol, nogle store fællesarealer og en tryg beliggenhed.

Skal vi kigge ind først? I skal nemlig se på 80 kvadratmeter, og allerede fra første skridt indenfor, er det klart, at lejligheden er godt skruet sammen. Entréen giver adgang til samtlige rum, hvilket tæller to værelser, en dejlig stue, et køkken med en lille spiseplads og et badeværelse med brus og vaskemaskine. Ja, det er alt sammen ganske godt sat sammen, og de regulære rum kan du allerede begynde at indrette med øjnene - og du kan sætte dit eget personlige præg i dit helt eget tempo, hvis du har lyst.

Ind gennem den franske altans dobbeltdøre strømmer morgenlyset ind på værelset. Når klokken slår 12, kan du følge solens bane fra stuen og ud på den vestvendte altan. Herude kan du skabe en skøn oase til aftenkaffen med et cafésæt, bløde hynder og dagens sidste stråler i ansigtet. Hynderne kan ydermere få hjemme i det tilstødende lille skur i vinterhalvåret. Sidst har vi de store fællesarealer med masser af græs og god plads til leg med gynge-, klatrestativ og sandkasse, og bilen kan finde sin rette plads i én af parkeringsbåsene.

Adressen giver dig kun en cykeltur ind til Randers C, hvilket gør det let at nyde byens pulserende liv og brede palette af tilbud; kultur, spisesteder, butikker og meget mere venter dig de 12 minutter, som det tager på cyklen - bussen går også lige om hjørnet. Samtidig er nærområdet trygt og roligt, for vejen, du kommer til at bo på, er lukket. Gåturene kan med fordel nå ud til skov- og engarealerne i vest eller op mod nord i Nordre Fælled, og endnu tættere på i den anden retning har du bl.a. et par supermarkeder, et væld af legepladser og selvfølgelig Nørrevangsskolen.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.
Platanvej 44, 1. th., 8930 Randers NØ
Pris:
669.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
80
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1969
Ejerudgift pr. md.
1.994 kr.
Ejendomsmægler MDE Brikk sebastian Frost-Larsen

Sebastian Frost-Larsen

Ejendomsmægler MDE sfl@brikk.dk +45 30143773

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus