fbpx
  • Lokal mægler
  • A-Z service
  • Gratis vurdering
  • 4.9/5 På
Pilekær 21, 1 tv 2765 Smørum
0 kr
TYPE
Andelsbolig
Boligareal
121
Grund
0
Værelser/rum
4
energimærke
A2
bygget/ombygget
2013
Pilekær 21, 1 tv 2765 Smørum
DEL:
Indflytningsklar andelsbolig i to plan - adresse i hjertet af Smørum Her bor man få minutters gang til både skole, Smørum Centeret og foreningsliv. Selvom boligen ligger centralt, kan I samtidig nyde de fredelige omgivelser. Tilbagetrukket fra Flodvej, ankommer I til den lukkede vænge, hvor I møder en flot bebyggelse fra 2013 der er opført i vedligeholdes frie materialer, som omkranses af grønne fællesarealer. I flytter ind i en moderne ejendom i tre etager, hvor jeres nye hjem fordeler sig på første og anden sal. En trappe leder jer direkte til hoveddøren, som åbner op til 121 kvadratmeter. I den lyse entré, er der adgang til gæstetoilettet/bryggers, som er praktisk indrettet med en vaskesøjle. Videre finder I hjemmets naturlige samlingssted, som tæller køkken-alrummet og stuen, der ligger i åben forbindelse. På hele etagen er der gulvvarme. Det moderne vinkelkøkken fra HTH byder på grebsfrie elementer og god bordplads, så her er fine forhold for madlavningen. Når middagen er klar, kan I indtage den omkring spisebordet i alrummet, og i sommerhalvåret er der også rig mulighed for at rykke ud på den store, vestvendte altan og spise i aftensolen. På altanen er grill tilladt. Fra reposen på første sal, er der adgang til samtlige rum; de tre fine værelser og det store flotte badeværelse med gulvvarme. Der er en lys og venlig atmosfære, som gør det nemt at føle sig hjemme lige med det samme. På jeres vej gennem boligen vil I overalt lægge mærke til det tidssvarende design og indretningens rene linjer, som skaber et lækkert og indbydende hjem. Endnu et stort plus er den gennemtænkte planløsning, hvor alle kvadratmeter er udnyttet optimalt. Hvad angår hvidevarer medfølger komfur uden beregning og de øvrige hvidevarer kan tilkøbes efter nærmere aftale. Bestil en fremvisning med det samme.


Sagsnr. 192SK-001203
Købspris 0 kr.
Boligydelse pr. md. 0 kr.
Badeværelser 1
André Bøgelund

[email protected] 53539898

Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Vi er til rådighed mandag-fredag: 08:00-17:00 og lørdag-søndag: 10:00-15:00.
Du kan ringe til os på 7199 9891.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!