fbpx
Plantegning Zoom

LYS OG RUMMELIG LEJLIGHED MED GOD PLACERING

Del bolig

På Østerbro 98 finder du denne indflytningsklare bolig med mange muligheder og en gennemgående fin stand, beliggende i et rart og roligt område med nær afstand til alle Aalborgs dejlige fristelser. Lad os tage et kig indenfor. 


Her får du nemlig en lys og indbydende bolig, der breder sig over 58 veldisponerede kvadratmeter, som giver dig alt, hvad du skal bruge og endda lidt til. Lejligheden er særligt velegnet til singlen i alle aldre, men også til parret eller til studiekammeraterne, der drømmer om at bo sammen. Takket være planløsningen er hjemmet nemlig særligt ideel som delebolig. 


Du bliver først og fremmest mødt af en lys og praktisk fordelingsgang med kig til alle rum, hvorfra du har et helt lyst badeværelse med vaskemøbel, opbevaringsplads og brus. Ved siden af finder du boligens køkken, der ligeledes er holdt lyst og klassisk med god skabsplads og rig mulighed for at sætte sit eget indretningsmæssige præg. Fortsætter du videre har du lejlighedens to flotte, rummelige værelser med pæne, lyse gulve og et fint kig fra vinduespartiet samt en charmerende rosetter i loftet. Værelserne byder på mange indretningsmuligheder, hvad end de skal benyttes som kontor, soveværelse, gæsteværelse eller sågar børneværelse. Ja, her er mulighederne mange, for basen er lys og simpel og lige til at gå til. 


Med bopæl her får du serveret det bedste fra begge verdener, for beliggenheden er både tryg og rolig, og samtidig er du nær alle byens fristelser. Du er nemlig placeret bare to kilometer fra Aalborgs centrum, der bugner af kreative specialforretninger, hyggelige spisesteder og et væld af kulturmuligheder. Det er også oplagt at slentre langs havnefronten for at mærke roen og den dugfriske luft, eller nyde tilværelsen i et af Aalborgs grønne åndehuller. Østre Anlæg ligger nemlig blot 300 meter fra boligen, hvorfra du har en grøn og rolig base at gå eller løbe dagens tur i. 


Lyder det som noget for dig? Så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning. 

Østerbro 98, 1. th., 9000 Aalborg
Pris:
639.955 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
58
Grund:
0
Værelser:
2
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1922
Købspris
639.955 kr.
Boligydelse pr. md.
1.370 kr.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler michael@brikk.dk +45 25949573

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter