fbpx
Plantegning Zoom

KLASSISK SOMMERHUS I ANDEN RÆKKE TIL ISEFJORDEN MED PRAKTISK ANNEKS

Del bolig

Nær Isefjordens blanke vand findes ægte sommerhusstemning. Indvendigt blander det hvidmalede træ sig med det fine kig over grønne arealer, og da selve hovedhuset på 58 m2 inklusiv fuldisoleret udestue har to soveværelser og annekset giver endnu flere sovepladser, er fritidshuset et oplagt valg selv for børnefamilien, der søger naturskønne ferierammer.

Der står 1974 på dåbsattesten for Ørnevænget 38, men det er tydeligt, at der i dette Myresjö-Hus løbende er gjort en indsats for at holde huset opdateret og relevant i en moderne kontekst. Stadig er den klassiske sommerhuscharme intakt, og både vægge og skrånende lofter mod kip er malet hvidt, så det gode lysindfald får de bedste betingelser for at blive reflekteret rundt i ferieboligen. Samtidig er der store vinduespartier, som giver liv til planløsningen.

Sommerhuset består nemlig af en rigtig god planløsning med stue med brændeovn i åben forbindelse med køkkenet, to værelser, badeværelse og en udestue, mens annekset har et separat værelse og et opholdsrum. Dertil kommer et skur med vaskefaciliteter, som er ganske praktisk, når badetøjet skal vaskes efter et dyp i havet. Og selvom sommerhuset ifølge BBR er registreret med et beskedent antal kvadratmeter, er de så velfordelte, at hele herligheden virker meget større. Der er nemlig ingen spildplads, men i stedet er arealet udnyttet med plads til både skab i det store værelse, separat brus på badeværelset og fine klassiske elementer i køkkenet.

Mod syd, øst og vest folder terrassearealerne sig ud som sommerens faste holdepunkter. De mange opholdsarealer er vinklet, så man altid kan finde en solstråle, og hvis det begynder at dryppe, er en smule af terrassen mod vest overdækket, så man kan sidde i læ. Selve grunden er desuden dejligt grøn, og her bliver der hurtigt plads til både boldspil og leg.

Beliggende i anden række til vandet må man sige at være havnet på en særdeles attraktiv adresse, hvis man nyder vand og ro. Det populære sommerhusområde ligger nemlig midt i naturen, hvor man kan gå lange ture langs kysten og tanke op på frisk luft. Mens det tager få minutter at gå til badebro og hoppe i Isefjorden, kan man på cykel hurtigt nå frodige skovområder til picnics og svampejagt. Det betyder selvfølgelig ikke, at man skal gå på kompromis med dagligdagens fornødenheder, for der er 10 minutters kørsel til Kirke Hyllinges indkøbsmuligheder, en halv time til Roskilde og lige knap en time til København.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Ørnevænget 38, 4050 Skibby
Pris:
1.695.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
45
Grund:
1200
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1974
Ejerudgift pr. md.
1.788 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter