fbpx
Plantegning Zoom

LYS OG RUMMELIG VILLALEJLIGHED MED LOFTRUM OG EGEN HAVE

Del bolig

Super centralt beliggende 1. sals villalejlighed på 72 m2  plus ca. godt 20 m2 udnyttet loft med flere gode disponible rum.
 
Boligen henvender sig bredt til købere,  for her får I bl.a. to soveværelser, en godt udnyttet tagetage, adgang til egen have, udhus og gåafstand til skole, indkøb og S-tog.
 
Lejligheden består af førstesalen i en delt villa fra 1954 plus en meget brugbar tagetage. Jeres bolig rummer en entré, to værelser, et flisebadeværelse med separat brus samt stue og køkken i åben forbindelse. Både stuen og det ene værelse har franske altaner, og det giver hjemmet et skønt lysindfald samt kig til himmel, skyer og trækroner.
 
På de to værelser kan I indrette soveværelse i det ene og gæsteværelse, børneværelse eller hjemmekontor i det andet - lige som det passer jer. Køkkenet er i et tidløst design og har alt i hårde hvidevarer samt praktiske og pæne fliser over køkkenbord og komfur. I forlængelse af køkkenet kan I placere spisebordet og skabe jeres eget køkken-alrum, mens stuens anden ende er oplagt til sofahygge og afslapning. Tagetagen er nydeligt indrettet og kan bruges til ekstra walk-in, opbevaring eller krearum.
 
Til villaen hører en dejlig have. I haven er flere hyggelige solkroge og en stor græsplæne, hvor I kan spille bold eller blot dase på et tæppe. Huset ligger i et roligt villakvarter, og i nærområdet finder I alt det praktiske til hverdagen.
 
I gåafstand er der både skole, daginstitution og dagligvarer - plus fitness og idrætscenter for de aktive. Grønne områder finder I omkring Planetstien, Fæstningskanalen og Vestvolden, eller I kan tage forbi og sige hej til Bakketop Trine - en af Thomas Dambos smukke skulpturer. Fra Friheden Station går S-toget direkte til København H på kun 14 minutter, mens I med en halv times køretur kan nå det meste af Storkøbenhavn.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Odysseus Alle 24, 1., 2650 Hvidovre
Pris:
2.699.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
IdeelAnpartVilla
Boligareal:
72
Grund:
675
Værelser:
3
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1954
Ejerudgift pr. md.
5.698 kr.

Michael Hoffström

Ledende Salgs- og Vurderingsspecialist mho@brikk.dk +45 30140943

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus