fbpx
Plantegning Zoom

SKØN VILLA MED STORE MULIGHEDER

Del bolig

Bo småt, men godt. Der er dømt hyggestunder og nye minder i det 94 kvadratmeter store etplanshus, der tilgodeser singler og par i alle aldre, som måske endda har nogle hobbyprojekter, der også skal være plads til.

Rødstensfacaden er klassisk og afspejler fint byggeåret, som er 1962. I naturlig forlængelse overtækker et lille halvtag en carport for dernæst at give adgang til en garage, alt imens den nemme forhave er med til at give et fint førstehåndsindtryk. Baghaven vender helt rigtigt mod solen, og den er perfekt for dem, der ikke har stor forstand på havearbejde, for den har en overskuelig størrelse og et dejligt overdækket terrassemiljø, hvor ledige stunder kan nydes.

Selve villaen har en spændende planløsning med mulighederne foran sig. Hjørnestuen er det primære opholdsrum, hvor der strømmer lys ind gennem de store vinduespartier og belyser de pæne gulve og de lyse overflader. Ligesom stuen tilgås fra entréen, gør badeværelse, køkken og soveværelse det også. Badeværelset er flisebelagt og rummeligt med separat brus og udluftningsvindue, mens køkkenet er holdt i lyse nuancer og byder på godt med opbevaringsplads og alt i hårde hvidevarer. Soveværelset kan foruden plads til dobbeltsengen også prale af et skab langs hele den ene væg til den store garderobe.

Fra køkkenet ledes man gennem en stribe spændende rum, som faktisk er det, der gør villaen til noget særligt. Først er det nemlig et disponibelt rum, dernæst et bryggers og slutteligt endnu et disponibelt rum med udgang til terrassen, der udgør de resterende kvadratmeter. Om der skal indrettes værksteder, syrum eller gøres plads til børneleg, er helt op til den nye køber. Man må bare sige, at mulighederne er mange.

Villaen ligger på en rolig vej i Jerne i det østlige Esbjerg, hvor man kommer til at bo helt formidabelt i forhold til SDU, togstationen og alle dagligdagens fornødenheder. Der er for eksempel en velbesøgt bager lige nede på Storegade og indtil flere supermarkeder inden for få hundrede meters radius, ligesom der også er kort til svømmehal, klatrecenter og fodboldbaner. Man skal kun cykle i 10 minutter for at komme til centrum af den hyggelige havneby, hvor man kan tage Fanølinjen for en anderledes heldagstur.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.


Odinsvej 21, 6705 Esbjerg Ø
Pris:
1.648.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
94
Grund:
403
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1962
Ejerudgift pr. md.
1.670 kr.

Bjørn Vest Hansen

Ejendomsmægler bvh@brikk.dk +45 81815252

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter