fbpx
Plantegning Zoom

SJÆLDENT UDBUDT FIREVÆRELSES MED KØKKEN-ALRUM OG KIG TIL PARK

Del bolig

På Nørre Farimagsgade 41 kan jeres nye boligkapitel komme til at udspille sig i sublime rammer. Her præsenteres I for en fireværelses lejlighed der prydes af herskabelige detaljer og et fantastisk lysindfald - dertil kommer en spændende udsigt over H. C. Ørstedsparkens og rådhustårnet til Tivolis fyrværkeri.
 
En klassisk københavnerejendom opført i 1878, og denne med god, høj placering hævet fra gadeniveau. Allerede i opgangen præsenteres I for en betagende, herskabelig stil, og når I træder ind over dørtærsklen til boligen, møder I et veldisponeret hjem med lys, udsigt og højt til loftet.
 
Med boligen følger en allerede afregnet, kommende altan ud for køkkenet, på ca.7 m2 (4.5x1.5). Her vil der blive mulighed for at nyde den skønneste eftermiddags- og aftensol I direkte forbindelse til køkkenet.
 
Lyse trægulve, smukke stuklofter, fyldningsdøre og dannebrogsvinduer venter jer indenfor. Planløsningen sørger for en fordelingsentré, et stort og praktisk køkken-alrum, to fantastiske og indretningsvenlige stuer en suite, to store soveværelser, samt et rummeligt badeværelse. Rumdelingen er attraktiv og egner sig til en bred målgruppe, og lejligheden skal opleves med egne øjne.
 
Adressen taler for sig selv. Her bosætter I jer på en af København K’s helt centrale placeringer, hvor både Indre By og alle brokvartererne befinder sig i kort gå- eller cykelafstand.
 
H. C. Ørstedsparken ligger få skridt fra opgangen, og af grønne åndehuller kan vi selvfølgelig ogsåfremhæve både Botanisk Have og Kongens Have, ligesom Søerne udgør et trækplaster, når I trænger til en gå- eller løbetur.Den prisbelønnede restaurant Höst ligger i stueetagen, og jeres kommende nabolag huser et væld af hyggelige caféer, flere restauranter, butikker og meget, meget mere - heriblandt Torvehallerne med delikatesser og specialforretninger og Nansensgade med caféer og restauranter.
 
Prikken over i’et er, 5 minutters gang til Nørreport, som udgør byens knudepunkt hvad angår offentlig transport.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning
Nørre Farimagsgade 41, 4. tv., 1364 København K
Pris:
8.498.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
129
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1878
Ejerudgift pr. md.
7.452 kr.

Stephan Morales

Ejendomsmægler, MDE sm@brikk.dk +45 30140168

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus