fbpx
Plantegning Zoom

FLOT OG INDBYDENDE LEJLIGHED MED SMUK UDSIGT - TÆT PÅ DAMHUSSØEN OG PARK!

Del bolig

På Nedertoften 19 udbydes en særligt attraktiv lejlighed, hvis veldisponerede planløsning egner sig perfekt til det yngre og ældre par samt den lille børnefamilie. Dette hjem bærer generelt præg af at være indrettet med kvalitetsmaterialer i form af pæne overflader på lofter og vægge samt luksuriøse plankegulve. Her er hersker desuden et nydeligt og uobstrueret lysindfald fra de store vinduer, hvilket til dels kan tilskrives boligens placering i bygningens øverste etage.

Så snart man træder ind ad hoveddøren, bydes man velkommen af en hyggelig fordelingsentré, der forbinder et stort værelse med walk-in-closet, en stue og badeværelset med hinanden. Særligt sidstnævnte rum fremstår i virkelig flot og renoveret stand, og det adskiller sig både indretnings- og størrelsesmæssigt fra de gænge små københavnerbadeværelser. Bevæger man sig videre fra entréen og ind i stuen, vil man først og fremmest bemærke dens lange udformning, der inviterer til at indrette med spisestue i den ene ende og sofaarrangement i den anden. Fra stuen er der desuden passage til boligens sidste værelse og et rummeligt køkken, der meget lig badeværelset står i renoveret og moderne stand med hvide grebsfrie skabslåger og en matchende, lys bordplade.

Ejendommen er opført i 1939 og står flot frem i bybilledet med sit røde tegltag og facade i gule mursten, som prydes af tofagsvinduer med hvide rammer og frithængende altaner. Den er placeret i et område med bygninger, som er udført i samme stil, og hvor der er sørget for flere grønne fællesarealer med både legepladser og siddepladser. Der er desuden mulighed for både bil- og cykelparkering tæt på ejendommen.

Når det kommer til området, får man med denne bolig alt det bedste fra begge verdener: den har en central beliggenhed i København, samtidig med at der ikke er langt til de naturskønne og rekreative områder omkring Grøndals Parken og Damhussøen. Det er desuden nemt og bekvemt at komme til både brokvartererne og indre by med både S-tog, bus og på cykel. Hvad mere kan man ønske sig?

Nedertoften 19, 3. tv., 2720 Vanløse
Pris:
3.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
94
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1939
Ejerudgift pr. md.
3.701 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter