fbpx
Plantegning Zoom

NATURSKØN GRUND I DEJLIG LANDSBYATMOSFÆRE

Del bolig

Der er bare noget over landsbyatmosfære og herlig fuglesang, og det er lige præcis dét, som Neblevej 20A kan tilbyde.
 
Netop her, placeret i den skønne natur, nær Boeslunde, kan I opføre et hjem efter alle jeres drømme. Velkommen til en grund med en sø i baghaven og udsigt over marker.
 
Der er tale om en 705 kvadratmeter stor grund, og her er simpelthen så hyggeligt. I stedet for en ny, større udstykning af villaveje og -huse har omgivelserne nemlig sat sig for længe, længe siden, og den medfødte charme medfølger således.
 
De landlige rammer bliver gamle træer, en lille sø, fine gamle byhuse og stråtækte her og dér og - gad vide, hvad I drømmer om at opføre?
 
I kan lade æbletræet stå, men ellers er der frit slag: Vil I opføre nyt stråtække og moderne landlighed? I baghaven vil søen danne kulisse om det ugenerede udeliv, som I kan anlægge efter egne planer og ønsker med terrasser, bålplads, shelter og/eller højbede.
 
Boeslunde er en levende by med et aktivt foreningsliv. I kan cykle til Boeslunde-Hallen på godt fem minutter, hvor der både er fodboldbaner, tennis, gymnastik og fitness. Her er også både børnehus og købmand, og derudover har I Skælskør i den ene retning, Korsør i den anden retning og Slagelse i en tredje retning med endnu flere indkøbsmuligheder, skoler og deslige. De ligger omtrent ti - 15 minutters kørsel herfra, og derudover er der knap fem kilometer til strandene ud mod Storebælt med lækkert, friskt badevand.
 
Pendler I, er der godt et kvarters kørsel til Slagelse, mens I kan nå Næstved og Ringsted på ca. 35 minutter.
 
Glæd jer til at opleve den hyggelige beliggenhed.
Neblevej 20A, 4242 Boeslunde
Pris:
195.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Helårsgrund
Boligareal:
0
Grund:
705
Værelser:
0
Energimærke:
Bygget/ombygget:
0
Ejerudgift pr. md.
206 kr.

Jens Christensen

Ejendomsmægler jc@brikk.dk +45 29333004

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus