fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

Del bolig

Centralt i Haderslev udbydes netop denne charmerende bylejlighed, hvis spændende planløsning med sikkerhed vil tiltale jer, der gerne vil skabe lige netop jeres drømmehjem.


Boligen rummer to plan, hvor I fra hoveddøren træder direkte ind i den rummelige entré i underetagen. Her er der plads til indrette med et garderobemøbel, således at der er fri adgang til både stuen, køkkenet og badeværelset. Det er ligeledes i entréen, I finder trappen op til overetagen, hvor alle etagens kvadratmeter er inddraget til en stor og mulighedsrig stue samt et mindre værelse. Hjemmet bærer præg af en række herskabelige og velvalgte elementer, hvilket gør sig særligt bemærket i stuen i underetagen, hvor det massive sildebensparket og den udsøgte stukkatur i loftet giver en skøn, herskabelig stemning. Dele af lejligheden fremstår i fin og velholdt stand, men det er ingen hemmelighed, at de resterende afdelinger trænger til en opdatering, således at hjemmet kan falde lige netop i jeres smag. Her er der særligt tale om overetagen, der mangler lige den sidste hånd for at komme til sin ret; den er dog allerede særligt lysfyldt med et skønt kig ud over nærområdet gennem de charmerende vinduer.


I placerer jer i en charmerende og historisk ejendom, som kan dateres helt tilbage til 1851. Facaden er rødlig med store, sortrammede sprossevinduer, der lukker godt med lys og luft ind til boligen. Ved bygningens forside er der rig mulighed for at parkere bilen efter først til mølle-princippet, alt imens bagsiden åbner op for et hyggeligt gårdmiljø med grønt græs og hyggekroge.


Området tiltaler især jer, der gerne vil bo tæt på Haderslevs spændende bymidte. Her er der nem adgang til en række gode butikker, hyggelige spisesteder og klassiske beværtninger, der alle skaber nogle fine rammer om den næste friaften eller weekend. Byen er desuden beliggende naturskønt ud til Haderslev Fjord, således at I har nem adgang til det bedste fra begge verdener.


Vi ser frem til at møde jer på en fremvisning.


Naffet 30, 2. tv., 6100 Haderslev
Pris:
1.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
178
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1851
Ejerudgift pr. md.
3.485 kr.

Javid Hossaini

Ejendomsmægler, MDE jh@brikk.dk +45 30140702

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter