fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Hyggelig og veldisponeret 2’er med attraktiv placering på Vesterbro. Dette er en lejlighed – og et område – der skal opleves.

Del bolig

SOLGT!

Hyggelig og veldisponeret 2 værelses lejlighed med attraktiv placering på Vesterbro

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed.

Få hundrede meter fra den nye metro på Enghave Plads, midt på det pulserende Vesterbro, men alligevel roligt placeret for enden af den stille Mysundegade, ligger denne perle af en toværelses lejlighed og venter på dig – eller jer. Lejligheden rummer to værelser, køkken og bad foruden entre med plads til overtøjet. Køkkenet er i åben forbindelse med det ene værelse og byder på stilren indretning med bl.a. et Smeg-komfur, pæne fliser og opmurede sokler.

Stuen er lys og med fine detaljer, lejlighedens andet værelse er rummeligt med plads til både seng, opbevaring og kontorplads. Hele lejligheden har pæne, helt nyslebne plankegulve.

Badeværelset er et udvidet københavnerbadeværelse med separat bruseplads. Ydermere rummer gården et hyggeligt udeareal med bl.a. spiseborde, som nemt tilgås fra bagdøren.

Fra lejligheden kan man være på Hovedbanegården på få minutter, hvilket gør den oplagt til pendleren, ligesom rekreative områder som Søndermarken, Frederiksberg Have, Kalvebod Brygge foruden Vesterbro og citys byliv m.m. er en kort cykeltur væk.

Dette er en lejlighed – og et område – der skal opleves.


Mysundegade 5, st.., 1668 København V
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
51
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1896
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus