fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

RUMMELIG EJENDOM MED GOD BELIGGENHED

Del bolig

RUMMELIG EJENDOM MED GOD BELIGGENHED- Mulighed for flexbolig, udlejning eller for at to generationer kan bo sammen
 
Sæt kursen mod Mosbjergvej 454A i Mosbjerg - her kan vi nu præsentere jer for en god og gedigen rødstensvilla, der råder over et samlet boligareal på 203 kvadratmeter. Her får I kort fortalt gode inde- og udearealer, og vi kan tilmed oplyse, at der er mulighed for at benytte ejendommen som flexbolig, hvis I ønsker det.
 
Ejendommen er opført i 1958, og den er løbende moderniseret og renoveret med bl.a. udskiftet tag og køkken, ligesom der er installeret luft til vand-varmepumpe. Selve matriklen er 922 kvadratmeter stor, og den er anlagt med indkørsel, garage med redskabsrum, flisebelagt forhave og en dejlig baghave med grøn beplantning. Der er bl.a. et godt græsareal med plads til aktiviteter og diverse hyggekroge, hvor I kan læne jer tilbage i havemøblerne og bare nyde tilværelsen under åben himmel i private rammer.
 
Indendørs venter et hyggeligt og indbydende hjem, hvor stueetagen fordeler sig over 123 kvadratmeter, mens førstesalen rummer 80 kvadratmeter. Som vi allerede har nævnt, er der mulighed for at benytte villaen som flexbolig, og en anden mulighed er at udleje førstesalen, da der både er køkken og badeværelse heroppe. I kan selvfølgelig også brede jer ud og benytte hele villaen, hvis I ønsker det - mulighederne er mange.
 
Stueetagen fordeler sig over en entré, baggange, to badeværelser, tre møblerbare og anvendelige værelser og et dejligt køkken-alrum, hvor køkkenet ligger i åben forbindelse med spise- og dagligstuen på hyggeligste vis. Førstesalen afrunder hjemmet med badeværelse, køkken, soveværelse og en lysfyldt vinkelstue, og ejendommen råder desuden også over en 54 kvadratmeter stor kælder. Prikken over i’et er uden tvivl den attraktive beliggenhed i Mosbjerg, som er en velfungerende landsby med egen skole og indkøbsmuligheder. Byen er omgivet af dejlig natur, og derudover er der pendlerafstand til både Frederikshavn, Hjørring og Brønderslev.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Mosbjergvej 454A, 9870 Sindal
Pris:
685.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
203
Grund:
922
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1958/1990
Ejerudgift pr. md.
1.394 kr.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler michael@brikk.dk +45 25949573

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus