fbpx
Plantegning Zoom

ANDELSRÆKKEHUS MED SYDVENDT HAVE OG CENTRAL BELIGGENHED

Del bolig

På Møllegade 6C udbydes måske udstykningens bedst placerede andelsbolig, da du nu får mulighed for at bosætte dig i et enderækkehus i et roligt og trygt nabolag. Andelsrækkehuset blev opført i 2001 med sine rødbrændte mursten, der komplementeres af hvidrammede vinduer, og hjemmets 76 kvadratmeter breder sig over ét plan, hvilket gør boligen interessant for singlen, parret uden børn eller seniorer, da der ingen trin og trapper er.
 
Boligen åbnes op af en fordelingsentré, og på højre hånd ligger det store, flisebeklædte badeværelse med toilet, skabsarrangement med integreret vask, en bruseniche samt mulighed for at etablere vaskesøjle. På den modsatte side af badeværelset ligger et tidløst køkken opført i lyse nuancer med de fornødne hårde hvidevarer og plads til at indrette rummet med spiseplads. Derudover kan du se frem til to gode værelser, og det ene værelse kan med fordel anvendes som hjemmekontor/hobbyrum, hvis du ikke har behov for mere sengeplads. De resterende kvadratmeter udspiller sig på en stor stue, der ligeledes er hjemmets samlingspunkt med plads til læsehjørne og sofahygge.
 
Når solen skinner, er det oplagt at åbne stuedøren og lade inde og ude smelte sammen. Her får du direkte udgang til den hyggelige, flisebelagte have med plads til havemøblerne, mens et hegn, en hæk samt diverse træer og buske sørger for ugenerede rammer. Andelsboligen ligger blandt øvrige ejendomme, hvis ydermure tilsammen danner rammen om parkeringspladsen med god plads til flere biler.
 
Du bosætter dig godt i Lunderskov med bare 300 meter til Lunderskov Station, hvorfra der er forbindelser mod Esbjerg, Sønderborg, Aarhus, Københavns Lufthavn, Fredericia og Flensburg - mulighederne er mange, når du enten kan vælge at sætte kurs mod Tyskland eller Danmarks hovedstad, København. Det er slut med at køre efter naturen, da du kan gå til bl.a. Hvidkildeparken og flere skovarealer, og i byen er der gode fritidsaktiviteter og indkøbsforhold.
 
Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.
Møllegade 6C, 6640 Lunderskov
Pris:
495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
76
Grund:
2309
Værelser:
3
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
2001
Købspris
495.000 kr.
Boligydelse pr. md.
3.000 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus