fbpx

LYS OG MODERNE VILLA I FLERE NIVEAUER MED GOD PLANLØSNING

Del bolig

Hjertelig velkommen til Mølledamsgade 11, hvor der venter jer en nyrenoveret villa på 185 etagemeter fra 1930, der emmer af sjæl, charme og moderne materialevalg. Her er der fokus på kvalitet og funktionalitet, og huset fremstår særdeles indflytningsklart.

På denne skønne matrikel venter jer 554 veldisponerede kvadratmeter med den fine murermestervilla på 113 kvm. og en meget anvendelige kælder i beboelsesstandard på 72 kvadratmeter samt en skøn havegrund. Start med at udforske de forskellige terrassemiljøer, der findes i forskellige niveauer og med solgaranti. Derudover får I en flot anlagt plæne til familiens forskellige aktiviteter, og der er tilmed både brænde- og redskabsskur.

Boligen indledes af den fine entré, hvor I kan stille skoene og hænge overtøjet, og i samme forbindelse venter et gæstetoilet. En fin gang baner vejen til stuen, der byder på mange timers samvær,. På stueplan finder i desuden et stort soveværelse med udgang til egen terrasse samt et lyst og indbydende køkken-alrum, hvor køkkenet er opført i hvide elementer med samtlige hårde hvidevarer. I forlængelse af alrummet tilgås den store, hævet terrasse i husets baghave.

Førstesalen viser sig frem med en repos, og en lille fordelingsgang, der fører til tre gode værelser. Husets fine kælder indeholder egen entré, et badeværelse med karbad, vaskerum og to disponible rum, der kan indrettes til hobbyrum eller blot benyttes til opbevaring. Denne villa egner sig særligt godt til børnefamilien, eller den moderne familie med dine, mine og vores børn.

Med jeres nye adresse flytter I til Silkeborg, der er en utrolig charmerende by med det maritime havnemiljø, der løber langs Gudenå. I kommer til at bo tæt på både skole, daginstitution og indkøbsmuligheder, og på blot tre-fire minutters cykeltur nås Søtorvet med diverse butikker, spændende smagsoplevelser og diverse aktiviteter på og ved vandet.

Bolig og beliggenhed har sjældent gået bedre i spænd end her, så slå til nu, hvis denne villa skal sætte rammerne for fremtiden!


Mølledamsgade 11, 8600 Silkeborg
Pris:
3.395.000 kr.
Type:
Villa
Boligareal:
113
Grund:
554
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1930
Ejerudgift pr. md.
3.024 kr.

Peter Jakobsen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert peter@brikk.dk +45 25940199

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter