fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! Her har du muligheden for at bo i en tophyggelig, indflytningsklar villa tæt på både skov, hav og by.

Del bolig

Her har du muligheden for at bo i en tophyggelig, moderniseret indflytningsklar villa, som byder på energirigtige løsninger, med luft/vand varmepumpe og gulvvarme overalt, samt tæt på både skov, hav og by.

Villaen fra 1877 er opdateret løbende og fremstår særdeles velholdt, moderniseret og i gennemført god stand. Stilen gennem hele villaen er imødekommende, klassisk og tidløs, hvor gulv og vægge primært er holdt i lyse toner. Villaens charme skinner igennem i form af særlige detaljer, som de fritlagte træbjælker og det matterede glasvindue fra badeværelse til køkken. Andre gennemførte detaljer er de gennemgående spots i loftet og klinker der går igen fra køkken til badeværelse, hvilket skaber en rød tråd gennem boligen.

De 79 kvadratmeter er velindrettede og i stueetagen rummer de entré med skabsplads, badeværelse, køkken, stue med spiseområde og et lyst værelse. Køkken og badeværelse står begge snorlige med elegante elementer, rigelig opbevaringsplads og hårde hvidevarer, og på badeværelset er der separat, moderne bruseniche samt væghængt toilet. 1. salen byder på en repos i fin størrelse samt et lyst, hyggeligt værelse. Huset har gulvvarme i alle rum og opvarmes med luft til vand varmepumpe

Villaen byder desuden på et funktionelt skur og flere terrasser, hvoraf den ene er overdækket og perfekt til glade stunder i ly for sol og skyer. Den overdækkede terrasse munder ud i en hyggeligt flisebelagt gårdhave med plads til havemøbler og blomsterkrukker for et helt ugeneret og skønt åndehul. I sommermånederne en forlængelse af villaen.

Boligen ligger på en rolig sidevej nær institutioner, skoler og indkøbsmuligheder og har blot 3 km til Helsingør centrum, der byder på dejligt café- og butiksliv. Huset ligger kun omkring 500m fra skoven og bare 3,5 km fra villaen er der frodig skov og strand med en magisk kyst, der strækker sig så langt øjet rækker. Til Indre København er der 40 minutter i bil.

En indflytningsklar, moderniseret villa til dig eller jer, der drømmer om en hyggelig villa nær havet.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning


Mariehøj 74, 3000 Helsingør
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
79
Grund:
230
Værelser:
3
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1877
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter