fbpx
Plantegning Zoom

Velkommen til Skalbjerg høje- et bolig område som er indtænkt i naturen

Del bolig

Velkomstpakke til de 4 første grundkøbere af sokkelgrunde i Skalbjerg Høje-fællesskabet. Værdi:61.526 kr. inkl. moms Grundpriser fra: 365.000 kr.
 
Vi har fornøjelsen af at udbyde 10 sokkelgrunde som en del af det spændende projekt Skalbjerg Høje, hvor der tages højde for naturen og et godt fælleskab. I forbindelse med udstykningen udbydes der 10 sokkelgrunde til salg, som må bebygges op til 150 m2 i optil 2 plan. Derudover er det også muligt at købe en af 2 parcelhusgrunde, som ligger ud mod Drejervænget. Disse to grunde er som udgangspunkt ikke en del af Skalbjerg Høje, men separate parceller. I Skalbjerg Høje bliver du en del af et nabofælleskab, hvor fællesarealerne og naturen vægter højt, dog uden at du lever i et konkret bofællesskab. Grundene ligger på en skråning, hvilket sikrer, at der fra de fleste grunde er en fantastisk udsigt til marker og skov. Du kigger ud over et rekreativt område, hvor der bl.a. er mulighed for gåture, dyrehold og køkkenhave. Når du køber en grund i Skalbjerg Høje, indtræder du ligeledes i den fælles grundejerforening. Herigennem er du med til at udvikle området og passe de fællesarealer, som bl.a. kan rumme fællesfrugthave, køkkenhave og legeplads. I tilknytning til området bygges Cuben, et hus, som bliver rammen om Skalbjerg Højes fællesarrangementer. Huset kan rumme forskellige former for aktiviteter, kulturelle arrangementer og lokale initiativer og vil kunne anvendes af beboere i Skalbjerg Høje og øvrige uden tilknytning til lokalplanområdet til f.eks. kontorfælleskab, kurser og foredrag. De 2parcelhusgrunde er hver minimum 700m2.
 
Sokkelgrundene har en størrelse på 225 m2. Derudover ejer hver grund 10% af det 10.000m2 store fællesareal. På adresserne Skalbjerg Høje 8, 10 og 12må der bygges op til 70m2. På adresserne Skalbjerg Høje 2, 3, 4, 5, 6 , 7 og 9 har byggemulighed påop til150m2. Grundene ligger højt i området og sikrer dig en fantastisk udsigt ned mod skoven og markerne i området.
 
Lokalplan: https://www.assens.dk/media/353150/lokalplan_magtenboellevej_skalbjerg.pdf
 
Hjemmeside: skalbjerghøje.dk
 
 
 Vi glæder os til at byde jer velkommen i området. 
 
Magtenbøllevej 12, Skalbjerg, 5492 Vissenbjerg
Pris:
365.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Helårsgrund
Boligareal:
0
Grund:
700
Værelser:
0
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
0
Ejerudgift pr. md.
1.308 kr.

Kasper Lynge Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke klh@brikk.dk +45 30140279

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus