fbpx
Plantegning Zoom

Del bolig

Et ultratyst naturområde indrammer det rolige kvarter, hvori jeres næste fritidshus ligger. Kør helt ned i enden af vejen og find et originalt murstenshus med rødt træværk og udhus placeret helt privat lige midt i det grønne.

Huset, I snart kan gøre til jeres foretrukne ferie- og weekenddestination, er oprindeligt opført i 1978, hvilket betyder, at klassiske elementer som ubehandlede listelofter og brede vinduespartier fungerer som stemningsgivende indretning. Husets centrum består af et åbent stue- og køkkenmiljø, hvor den hyggelige stemning fra sofa- og spiseafdeling nemt blander sig med madlavningen i køkkenet. Fra køkkenet kan I tilgå et praktisk bryggers, som også kan fungere som entré på de våde udedage. Fra fællesarealet er der desuden adgang til et badeværelse med fine blå fliser samt tre værelser, hvor det største har indbygget skabsplads og trægulve.

Udover et skønt fritidshus på 129 kvm byder adressen også på en stor garage med tilstødende skur på i alt 48 kvm, hvor der er plads til ét eller to køretøjer. Derudover kan I glæde jer over det mulighedsrige udhus på 53 kvm, der ligeså placerer sig på grunden. Dette kan bruges til udvidet værksted, opbevaring af maskiner og køretøjer eller måske som et sted til at udøve den pladskrævende hobby. Hele grunden råder over 2500 kvm og den resterende plads byder på græsplæne, fine solkroge og en sydvendt fliseterrasse. Er der børn eller børnebørn med i billedet, er denne grund et paradis for udforskning.

Som nævnt er området, som fritidshuset ligger i, et oplagt sted at tage hen, når hverdagen er travl og larmer i hovedet. Allerede 2 km fra adressen begynder roen at lægge sig over området og den fortsætter helt indtil det grønne kvarter nås, hvor lige netop jeres adresse har ekstra tyst stemning, da I placeres i enden af vejen lige ud til de vidtstrakte marker. 1 km fra lyngshuse ligger Kølkær en lille by med en ganske fin Min Købmand til indkøb af dagligdagens fornødenheder.  2 km sydvest for Kølkær ligger Søby Sø, som er en fin og velbesøgt badestrand.  10 minutters kørsel fra huset ligger Ikast Centrum, hvor I kan handle ind, kigge butikker samt tage en tur i svømmehallen. I får intet andet end natur, nemhed og ro her på adressen. Så kontakt os allerede i dag.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.

Lyngshuse 29, 7400 Herning
Pris:
895.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
129
Grund:
2500
Værelser:
5
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1978
Ejerudgift pr. md.
1.000 kr.

Thomas Brogaard Pedersen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert thomas@brikk.dk +45 30140397

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter