fbpx
Plantegning Zoom

HYGGELIG OG FUNKTIONEL ANDELSBOLIG MED CARPORT

Del bolig

Nu udbydes Lyngparken 46H til salg - en 82 kvadratmeter stor andelsbolig i form af et gedigen rækkehus. Det her er det ideelle køb for den lille familie såvel som enlige og par i alle aldre, og beliggenheden sikrer en rolig og tryg hverdag tæt på det meste.

Rækkehusbebyggelsen er bygget i 2001 og står med et klassisk arkitektonisk udtryk, hvor facaden er gjort i røde mursten med hvide karme om vinduer og døre. Foran boligen er der gode parkeringsmuligheder, skur til opbevaring samt et vestvendt terrassestykke, og omme på den anden side venter der en hyggelig terrassehave med morgen- og formiddagssol. Sidstnævnte ligger privat og ugenert, og her er god plads til både terrassemøbler, grill og blomsterkrukker.

Indendørs venter en lys og veldisponeret bolig, der, som tidligere nævnt, er velegnet for en bred målgruppe. Planløsningen byder på kombineret entré og bryggers til at starte med, og her er der både skabsplads og vaskesøjle, og videre er der bl.a. afsæt til opholdsrummet, hvor køkkenet ligger i åben forbindelse med spise- og dagligstuen. Indretningsmulighederne er i top, og i sommermånederne vil I glæde jer over det faktum, at der er direkte udgang til terrassehaven. Planløsningen afrundes med to værelser, der har garderobeplads, samt et rummeligt badeværelse med separat bruseniche og opbevaring til toiletartikler.

Holsted er en rolig og fredelig stationsby, som huser alle hverdagens fornødenheder. I gåafstand fra adressen ligger flere forskellige småforretninger, Kagerigets fristelser, kiosk, tankstation og handlemuligheder i ABC Lavpris, og der er heller ikke andet end 550 meter til Holsted Station, hvorfra der er tog mod Aarhus, Esbjerg og København. Pendleren kan også køre til motorvejen på 8 minutter, og der er naturligvis også kort afstand til bl.a. Brørup, Bramming, Ribe og Esbjerg.

Til andelsboligen hører en god stor carport  

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Lyngparken 46H, 6670 Holsted
Pris:
340.976 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
82
Grund:
0
Værelser:
3
Energimærke:
A2010
Bygget/ombygget:
2001
Købspris
340.976 kr.
Boligydelse pr. md.
2.200 kr.

Bjørn Vest Hansen

Ejendomsmægler bvh@brikk.dk +45 81815252

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter