fbpx
Plantegning Zoom

MODERNE OG INDFLYTNINGSKLAR ANDELSBOLIG I CHRISTIANSFELD

Del bolig

Træd indenfor i denne oplagte familievilla, hvor I ikke kommer til at mangle hverken plads til det praktiske eller hyggelige fællesområder. Hjemmet fordeler sig over to plan og disponerer over fire værelser, en opholdsstue, to badeværelser, gang, repos, hall, bryggers og køkken - her får I altså alt, hvad I har brug for!

Køkkenet udformer sig med masser af plads til at kokkerere i, hvor I kan glæde jer over det simplistiske design samt de kvalitetsrige materialer. Her har I desuden nem tilgang til opholdsstuen, hvor I, uden problemer, kan udsmykke med både spisebord og sofasektion. I dette fællesområde kan I samtidig beundre udsynet til haven, hvilket skaber en behagelig atmosfære. Alle praktikaliteterne kan holdes i bryggerset, da dette er udstyret med skabe til opbevaring samt vaskefaciliteter, og ellers finder I også opbevaring rundt omkring i resten af hjemmet, hvor hallen og reposen især kan benyttes til dette formål.

Moderniteten i hjemmet viser sig i særdeleshed på badeværelset på førstesalen - og som et ekstra plus er der installeret ovenlysvindue! Her understreges det altså endeligt, at der ikke skal mangle noget indenfor dette hjems døre.

Vender I opmærksomheden udenfor, kan I indtage de store terrassemiljøer, der er strategisk placeret om huset - på den måde kan I nyde solen hele dagen lang! Udover afslapning med grill og samtaler byder resten af haven på plads til leg, boldspil eller havearbejde - I bestemmer selv, hvad I har lyst til! Dette udeområde er desuden udsmykket med både drivhus og legeafdeling, så her er altså lidt til enhver smag. Derudover får I både depot og værksted, så I kan opbevare haveredskaberne.

Da I er beliggende i famøse Christiansfeld, kommer I ikke til at mangle noget: Hverken indkøbsmuligheder, offentlig transport eller smagfulde bagerier er langt fra jer! Skal ungerne I skole, kan de trygt cykle eller gå den korte distance til Christiansfeld Skole, og så møder I både børnehave og bibliotek på vejen. Hvis I har brug for et afbræk i hverdagen, kan I nyde det grønne område omkring Taps Å eller tage på en større udflugt til Christinero. Velkommen hjem!


Luneparken 49, 6070 Christiansfeld
Pris:
1.090.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
154
Grund:
0
Værelser:
4
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1987
Købspris
1.090.000 kr.
Boligydelse pr. md.
4.300 kr.

Rasmus Bent

Ledende Ejendomsmægler rasmus@brikk.dk +45 53703413

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter