fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! TOPMODERNE OG LÆKKERT HALVT DOBBELTHUS FRA 2020 I HELLERUP MED 5 VÆRELSER OG OVER 200 ETAGEMETER

Del bolig

Centralt i Hellerup udbydes netop dette strømlinede halve dobbelthus med en yderst indbydende og lys disponering, der henvender sig til en bred køberskare. Med 5 store værelser er der plads til den store familie. Huset er opført af Lind & Risør.

I alt 211 etagemeter.

Fra hoveddøren bydes I velkommen af en rummelig entré med plads til både sko og jakker. Herfra kan I træde direkte ind i den store stue, som ligger i åben forbindelse med det minimalistiske Invita køkken med grebsfrit inventar og corian bordplade. I vil hurtigt bemærke rummets indbydende og lyse karakter, hvilket i særdeleshed må tilskrives den meget åbne disponering i kombination med de brede vinduespartier, som på fineste vis inviterer solen indenfor. De brede plankegulve løber som en forbindende rød tråd mellem værelser og etager, og de falder godt I hak med de mange eksklusive detaljer og løsninger, der ellers er at finde i hjemmet; særligt her er også de to badeværelser nævneværdige, der fremstår med samme tidløse interiør, som ses i køkkenet. Førstesalen byder hertil på en større værelsesafdeling, hvor særligt et af dem kommer med et praktisk walk-in samt en privat sydvendt altan.

Da boligen er opført i 2020, er der ikke en finger at sætte på hverken de indre eller de ydre rammer, som præsenterer sig med en lys facade med sortrammede vinduer i forskellige størrelser. Boligen er super energivenlig og der er garanti på huset de kommende år.

Der er selvfølgelig gulvvarme i hele huset samt genvex. Der er ydermere et stort opbevaringsrum på loftet.

Grunden er rummelig med fokus på vedligeholdelsesvenlige græsarealer med en sydvendt terrasse samt høje hække for en rolig og privat tilværelse.

Med en adresse på Lundely 1 kommer I til at bosætte jer trygt og godt på en rolig villavej med korte distancer til både indkøb, skole og institution. Gå afstand til den Internationale skole. Den pendlende kan ligeledes nyde godt af den korte tur til motorvej samt Hellerup Station med forbindelser til det resterende Storkøbenhavn. De sjove og hyggelige stunder kræver dog ingen tur væk fra byen, da Hellerup er kendt for sine gode tilbud i form af både spisesteder, caféer og naturskønne omgivelser.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.


Lundely 1, 2900 Hellerup
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
184
Grund:
755
Værelser:
5
Energimærke:
A2015
Bygget/ombygget:
2020
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus