fbpx
Plantegning Zoom

1-VÆRELSES LEJLIGHED MED SEPARAT KØKKEN OG SKØN FRITLIGGENDE ALTAN

Del bolig

VELINDRETTET ETVÆRELSES CENTRALT I GLOSTRUP
 
Det kan være såvel singlen som den studerende, der falder for denne etværelses lejlighed, hvis boligpakke byder på alt fra 39 veludnyttede kvadratmeter til en stor solrig altan og en helt central adresse i Glostrup.
 
Takket være den centrale placering kommer du til at bo med gåafstand til alt, hvad du får brug for. Der er ikke mere end en enkelt kilometer mellem adressen og Glostrup Station, så du er godt forbundet med storbylivet i det indre København, og på vejen hjem fra S-toget møder du både shoppingcenter, fitness, spisesteder og indkøbsmuligheder, så det bliver nemt at få hverdagen til at gå op. Som et ekstra plus bliver du også nabo til byparken, som giver dig et grønt åndehul i det solrige sommervejr.
 
På adressen bydes du velkommen af en bebyggelse, der til den ene side har fine parkeringsmuligheder og til den anden side ligger ud mod et stort, åbent fællesareal. Det betyder, at du fra lejligheden kan nyde udsigt over grønne omgivelser, og denne udsigt følger også med dig ud på din dejlige altan. Her får du nogle skønne bonuskvadratmeter, der bliver guld værd i sommerhalvåret, hvor de vil føles som en direkte forlængelse af boligen. Altanen er desuden integreret i bygningen, så du sidder i læ for vind og vejr, hvilket forlænger udesæsonen.
 
Lejligheden venter på 1. sal, hvor du træder indenfor til en entré med indbyggede opbevaringsmuligheder. Herfra kan du tilgå både et flisebadeværelse med badekar og lejlighedens opholdsrum, som er regulært og indretningsvenligt; du kan altså nemt finde plads til såvel sengen som spisebordet og en lille hyggekrog. Stuen er indrettet med brede vinduespartier, der lukker lyset ind fra syd, og det samme er det tilstødende køkken, så du møder nogle lyse rum med en luftig atmosfære. Køkkenet byder derudover på et stilrent design samt god skabsplads.
 
Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.
Lilliendalsvej 9, 1. 2., 2600 Glostrup
Pris:
1.295.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
39
Værelser:
1
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1970
Ejerudgift pr. md.
1.709 kr.

Michael Hoffström

Ledende Salgs- og Vurderingsspecialist mho@brikk.dk +45 30140943

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus