fbpx
Plantegning Zoom

FLOT ISTANDSAT STUELEJLIGHED MED UDESTUE OG LUKKET HAVE

Del bolig

Stuelejlighed i flot stand, beliggende tæt på Høje-Taastrup Banegård.
 
Hvis du prioriterer en adresse, som sikrer dig hurtige og snorlige forbindelser til København og Roskilde, uddannelsesinstitutioner og andet godt, så er Leen B 4 lige sagen. Samtidig vil det nye boligkapitel byde på både en udestue og en lukket have, mens boligen i sig selv henvender sig til singlen eller den studerende på jagt efter et nyt sted at kalde hjem. Læs endelig videre for at få alle detaljerne med.
 
Selve lejligheden ligger i bygningens stueetage, hvilket betyder, at boligen er let at tilgå for købere i alle aldre, og så indebærer det yderligere, at du forsynes med en lukket, vestvendt have. Et grønt udeareal placerer sig også udenfor ejendommen, ligesom der er parkeringsmuligheder til både cyklen og bilen.
 
Du bydes først og fremmest velkommen af en entré, som du kan præge med dine egne smarte opbevaringsløsninger til skoene og overtøjet. Planløsningen fordeler sig yderligere på et brusebadeværelse med skabsvask, separat køkkenafdeling og en tilstødende stue. Her er der plads til at etablere et hyggeligt spiseområde såvel som at indrette sig med sovesofa og tv-møbel og dermed skabe et hjemligt opholdsrum, som er helt dit eget. Flere kvadratmeter står til din rådighed i udestuen, som udgør et bindeled mellem stuen og terrassen - og hvordan pladsen skal udnyttes er imidlertid fuldstændig op til dig.
 
Adressen udfolder sig med alt det, du skal bruge til en velfungerende hverdag og fritid. Når du har sat fod udenfor døren, behøver du blot at begive dig ti minutter væk for at ordne indkøbene, og derudover kan du efter fem minutter med enten cykel eller bil gå på opdagelse i en perlerække af spisesteder og butikker i City2 samt Plantorama, IKEA og mere endnu. 
 
Beliggenheden fuldendes af, at der er syv minutters gang til Høje Taastrup St., hvor toget følger dig hele vejen til Københavns Hovedbanegård på cirka ti minutter med regional tog eller RUC efter blot to stop.
 
Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.
Leen B 4, st.. 4., 2630 Taastrup
Pris:
1.195.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
36
Værelser:
1
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1972
Ejerudgift pr. md.
2.530 kr.

Michael Hoffström

Ledende Salgs- og Vurderingsspecialist mho@brikk.dk +45 30140943

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus