fbpx
Plantegning Zoom

MULIGHEDSRIGT BYGGEGRUND NÆR SVINNINGE

Del bolig

Blandt marker og træer finder du denne grund på Landevejen 33, som er ideel til dig, der ønsker at skabe dit eget drømmehjem. Den store grund emmer af naturidyl, og den vil udgør den ideelle ramme om din kommende bolig - tilmed ligger grunden tæt på både Svinninge og Gislinge, så du er sikret en hverdag nær supermarkeder, institutioner og butikker.

På grunden finder du allerede fra starten fundament til kælder samt et badeværelse, og der er således allerede taget de første spadestik til en praktisk og velfungerende ejendom. Der er ligeledes etableret stikledning til el fra skel til bygning, samt mulighed for fibernet. Resten er op til dig, så det er bare at slå fantasien løs - uanset om der skal være plads til hele familien, eller om du ønsker et mindre og overskueligt hjem med plads til tosomheden.

Den mulighedsrige grund vil naturligvis også sikre et skønt udeliv. Der er en terrasse, der kan indrettes, som du ønsker, hvad end det er med et loungeområde eller en udendørs spisekrog. Desuden er der en fin, grøn pavillion på grunden, der beklædes af vinduespartier hele vejen rundt, og det vil derfor udgøre et skønt samlingssted, hvor du kan nyde udsigten til naturen. Og den mulighedsrige have er med sin grønne beplantning ideel til at være vild med vilje, hvor du f.eks. kan indrette arealet med et orangeri, drivhus eller vildmarksbad, som vil understrege følelsen af landidyl.

Hvis du leder efter et sted med udsigt til åbne vidder og naturskønne omgivelser, er dette område perfekt til dig. Her er der nemlig marker og træer, så langt som øjet rækker, og du er derfor sikret en tilværelse i rolige omgivelser. Tilmed tager det blot fire minutter i bil at komme til både Svinninge og Gislinge, hvor du kan tage del i nærmiljøet. Her er det nærmeste supermarked blot 2,5 kilometer væk, mens den nærmeste skole og børnehave ligger kun 3 kilometer fra adressen. Desuden er der caféer og spisesteder i de to byer, og der er ligeledes togstation begge steder, så du nemt og effektivt kan komme til Holbæk med lokalbanen.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.


Landevejen 33, 4520 Svinninge
Pris:
395.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Helårsgrund
Boligareal:
0
Grund:
2184
Værelser:
0
Energimærke:
Bygget/ombygget:
0
Ejerudgift pr. md.
1.108 kr.

Mathias Elbo Bendtsen

Ejendomsmægler MDE mb@brikk.dk +45 53709904

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter