fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Etplansvilla med god planløsning

Del bolig

Drømmer I om hus og have med plads til leg og familiehygge? Ønsker I at bo i et roligt område med alt til hverdagen og natur i gåafstand? Og vil I have kun et kvarters transporttid til centrum af Kolding? Så tag et ekstra kig på Kringsvænget 11 her i Bramdrupdam - en klassisk etplansvilla, hvor I får alt dette og mere til.
 
Beliggenheden i Bramdrupdam kombinerer på fineste vis rolige og børnevenlige omgivelser med nem transport til Koldings livlige centrum. I Bramdrupdam er der nemlig både skole og daginstitution samt dagligvarebutikker og lægehus. Små og store kan brænde krudt af i det lokale sport- og fitnesscenter eller på en af kvarterets mange legepladser, og i Bramdrup Skov kan I slappe af med gåture i det grønne.
 
Til centrum af Kolding er der knap fem kilometer, en tur som tager omkring et kvarter med bus, bil eller cykel. Fra Kolding Station går togene regelmæssigt mod nord, syd, øst og vest, og i bil har i gode pendlermuligheder til fx Fredericia og Vejle, som begge kan nås på under en halv time.
 
Selve villaen er en klassisk etplansvilla i lyse mursten, bygget i 1975, med alle de udendørs faciliteter, som gør hverdagen nemmere og sjovere. Biler og cykler kan parkeres i den brede fliseindkørsel eller i garagen, mens haveredskaber kan stilles i skur eller udhus. Haven er stor og primært anlagt som græsplæne, og her er masser af plads til vandkamp og boldspil. På den brede, sydvendte terrasse kan I invitere familie og venner til grillhygge, eller I kan bare slappe af med en god kop kaffe i eftermiddagssolen.
 
Indenfor får I 146 kvadratmeter bolig, og villaen har en praktisk planløsning. I den ene del af huset ligger entré, flisebadeværelse med separat brus og tre værelser, som I kan indrette til voksne, børn eller gæster. I den anden ende ligger et køkken-alrum, stue, kontor og et bryggers med vaskefaciliteter og ekstra indgang. Køkkenet har alt i hårde hvidevarer og rigeligt bord- og skabsplads, og i alrummet kan I samles rundt om spisebordet. Stuen er rummelig, med plads til både hjørnesofa og legehjørne, og rummet har et dejligt lysindfald, udgang til terrassen og en brændeovn, som giver ekstra hygge.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Kringsvænget 11, 6000 Kolding
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
146
Grund:
816
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1975
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus