fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! MULIGHEDSRIGT BINDINGSVÆRKSHUS I NATURSKØNNE OMGIVELSER

Del bolig

Blandt åbne vidder og grønne marker ligger dette bindingsværkshus, der lokker med en skøn udsigt samt en veldisponeret planløsning. Her er der gode muligheder for at sætte dit eget præg, og så medfølger der en hyggelig have, så læs endelig med, når vi præsenterer alle de charmerende detaljer. Boligen råder over 93 kvadratmeter, der fordeler sig over to gode etager. I stueplan finder du det lyse køkken, mens du kan indrette dig, som du ønsker i den pladsrige opholdsstue. Mens der også er et regulært værelse, entré og flisebadeværelse, der er udformet med separat brus. Følger du trappen til førstesalen, præsenteres du for en repos samt to store værelser, der begge kan fungere som soveværelser, ligesom det ene kan anvendes som f.eks. kontor eller multirum. Der er indlagt fibernet. Der er tale om et charmerende hus, som er opført i 1900 og træder frem med et klassisk udtryk for byggeperioden med bindingsværk samt stråtag. Landidyl er med andre ord i højsædet, og de charmerende detaljer videreføres med sprossede vinduer, der giver et godt lysindfald, og du kan løbende sætte dit eget præg på det mulighedsrige hus. Udendørs vil du få glæde af den hyggelige gårdsplads, der omkranses af en fliseterrasse, hvor du kan møblere dig med havebænk og en spisekrog og nyde udsigten til åbne vidder og de omkringliggende grønne områder. Udgangspunktet for en fredelig tilværelse er på plads her på Kragebrovej 15. Beliggenheden er ideel for dig, der drømmer om rolige, naturskønne omgivelser, hvor du uforstyrret kan nyde solens stråler og den fredfulde lyd af fuglekvidren. Du får gåafstand til Børrelund Skov, ligesom Kragerup Gods er 3,5 kilometer væk, og så kommer du også nemt til Dianalund eller Ruds Vedby. I begge byer er der institutioner, supermarkeder samt en bred vifte af lokalbutikker og spisesteder, som du kan udforske.Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.
Kragebrovej 15, 4293 Dianalund
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
93
Grund:
290
Værelser:
3
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1900
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Jens Christensen

Ejendomsmægler jc@brikk.dk +45 29333004

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus