fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

Nu udbyder vi denne hyggelige villa, der er opført i kalksten fra Stevns Klint - hvilket gør denne ejendom til noget helt særligt. Så i gå afstand til naturskønne Stevns Klint - Boligen er både flexbolig og Airbnb venlig.

Del bolig

Nu udbyder vi denne hyggelige villa, der er opført i kalksten fra Stevns Klint - hvilket gør denne ejendom til noget helt særligt. Så er det endda i gå afstand til naturskønne Stevns Klint. Boligen råder over 137 m2, som fordeler sig på to etager og I har her mulighed for at realisere drømmen om hus og have, som er stor nok til selvforsyning af både frugt og grønt.

Fra entreen er der fri passage til husets køkken, der er opført med et disponibelt rum til opbevaring. Det gamle bindingsværk er her beholdt i indretningen, ligesom synlige bjælker i loftet også bidrager til en charmerende stemning, og køkkenet ligger i åben forbindelse med et stort rum, der f.eks. kan indrettes som alrum/spisestue el. et ekstra soveværelse. Herfra tilgår I et stort og lækkert badeværelse med brusekabine og vaskesøjle, mens stuen er både lys og behagelig hvor brændeovnen giver en helt rigtige stemning. I entreen, kan I tage trappen op til første sal, der er udstyret med en møblerbar repos som kunne anvendes til kontorhjørne samt adgang til to værelser.

Ved huset er der anlagt et dejligt terrassemiljø, som ligger perfekt i forhold til solen, så I kan nyde sommeren på behørig vis. Haven er omringet af gamle træer,  med masser af plads til fangeleg og boldspil. Der er endvidere etableret et lille bonus hus som kunne anvendes til en lille butik for besøgende turister i sommerhalvåret. En god og rumlig carport med endnu et skur til opbevaring.

Ejendommen er oprindeligt fra 1870; på den måde får I et hjem med sjæl og charme som også fint kan anvendes til flexbolig, eller Airbnb.

Højerup er en hyggelig landsby med eget gadekær, der ligger ganske tæt på Stevns Klint, hvor I kan betragte den storslåede udsigt. Alle hverdagens behov kan dækkes i Store Heddinge, der blot er fem minutter væk i bil, så selvom I er kommet på landet, vil I have kort afstand til både skole, børnepasning og indkøb. Stevnshallen danner ramme om flere idrætsaktiviteter, og ellers er den største attraktion ved ejendommens beliggenhed selvfølgelig den smukke natur i området.

Vi glæder os til at præsentere jer for denne hyggelige ejendom, som bliver et dejligt hjem!

Korsnæbsvej 89, Højerup, 4660 Store Heddinge
Pris:
1.595.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
137
Grund:
1146
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1870/1970
Ejerudgift pr. md.
1.406 kr.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE lk@brikk.dk +45 30143251

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus