fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

VIDUNDERLIG MURERMESTERVILLA MED SMUK OG SOLRIG HAVE I DET POPULÆRE VALBY!

Del bolig

Huset er en murstensvilla fra 1932/2001, beliggende i en skøn, ugeneret og sydvendt have med masser af hyggekroge, sol og gamle frugttræer. Der er carport, skur og brændeskur i forlængelse af hinanden. Huset består af 3 lige store plan. I stueetagen finder du, udover en entré med trappe til både 1. salen og kælderen, to lyse stuer en suite, den ene med brændeovn. Stuerne ligger i forbindelse med et nyt køkken/alrum med udgang til en dejlig udestue som fører videre ud til en overdækket terrasse med aftensol og nedgang til haven.

På 1. salen, der er bygget i 2001 som en mansard konstruktion, så der ikke er skrå vægge, finder du udover en fordelingsgang, 3 store lyse værelser og et ca. 2 år gammelt badeværelse.

I den ene halvdel af kælderen er der et nyistandsat værelse, perfekt til en teenager. Der er et ca. 2 år gammelt badeværelse med vaskefaciliteter og et nyistandsat toilet. Den anden halvdel af kælderen er pt. indrettet til værksted og opbevaringsplads. Fra kælderen er der desuden udgang til haven og trappe til stueplan. Huset, der er fyldt med muligheder og rum til børnefamilien, ligger i det populære Valby. Med de nye boliger på det gamle Grønttorv er den vestlige del af Valby smeltet sammen med resten af København. Den gode infrastruktur gør området roligt og fri for generende trafik fra indfaldsvejene. I bor samtidigt yderst centralt. Indenfor gåafstand ligger bus, tog, skoler, børneinstitutioner og indkøbsmuligheder.

På cykel er der 3-4 min. Til Vigerslev allé St. og 7-8 min. til Ny Ellebjerg St. hvor Metroen forhåbentlig åbner i 2024. På Kulbanevej er der etableret et nyt område med mange aktiviteter, bl.a. fodboldbane og fitness center. I den østlige del er der en helt ny skaterbane som fungerer også fungerer som skulptur og kunstværk – om aftenen er den oplyst. Man kan gå eller cykle gennem den nærliggende Vigerslevpark til Valbyparken, der er Københavns største. I Valbyparken ligger Rosenhaven, temahaverne, Cafe Rosenhaven, frisbee golfbane og en stor naturlegeplads. Ud til Kalvebod Fælled er en nyopført børnevenlig badestrand og en surfklub. Fortsætter man mod Sydhavnen over Tippen, møder man får og lamaer.

Kongshaven 53, 2500 Valby
Pris:
8.450.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
134
Grund:
684
Værelser:
6
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1932
Ejerudgift pr. md.
5.343 kr.

Christian Skovlund

Salgsspecialist christian@brikk.dk +45 30140498

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter