fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Drømmer I om at skifte storbylejligheden ud med hus og have, men vil I stadig gerne bo med nem adgang til København? Så findes svaret her på Kongelysvej 47, hvor I får et lyst og lækkert enderækkehus fra 2018.

Del bolig

Drømmer I om at skifte storbylejligheden ud med hus og have, men vil I stadig gerne bo med nem adgang til København? Så findes svaret her på Kongelysvej 47, hvor I får et lyst og lækkert enderækkehus fra 2018. Her overtager I nøglerne til 106 moderne kvadratmeter med perfekte betingelser for eksempelvis jer med børn eller det unge par, der leder efter plads til fremtiden og familie forøgelse.

Turen går til Hedehusene i den populære nye bydel " Nærheden" som er i rivende udvikling, og såvel motorvejen som toget tager jer hertil fra København på under en halv time. Der er 800 meter til stationen der bringer dig til hovedbanegården på 18 min. Der er mange fine indkøbsmuligheder (En splinterny "Superbrugsen" åbner i 2020 på den anden side af vejen). Her ligger en nyere udstykning med nogle flotte rækkehuse, som straks vil imponere jer med deres karakteristiske arkitektur, for her udgøres facaderne af et smukt samspil mellem sort træbeklædning og røde teglspån. Der er både vuggestue & børnehave indenfor 1 km og der åbner en ny skole i samarbejde med Lego Education i August 2021 (300 meter væk).

Det er den anerkendte tegnestue, Holscher Nordberg, der har sat stregerne til det gennemtænkte byggeri, der har fået navnet, "Solrækkerne", da der er sol i baghaven og på altanen hele dagen. Her har de skabt en hyggelig bebyggelse, der er inspireret af det traditionelle landsbymiljø, så der er fokus på samvær, fælleskab og godt naboskab. I mellem de små stræder er der anlagt legepladser, grillsteder og aktivitetsområder, hvor I kan mødes med naboerne til forskellige arrangementer og børnene kan lege.

De nære omgivelser er altså i top, og det samme er de indvendige, for herinde møder I to etager, der byder på rene linjer og skandinavisk minimalisme, når den er allerbedst. Førstesalen er dedikeret til husets værelser, og I får tre af slagsen, hvoraf det ene værelse har udgang til 7 m2 hyggelig altan. Der er flot udsigt over området, for husene foran jer er i ét plan, så der er frit udsyn til de grønne trækroner bagtil. Foruden værelserne råder førstesalen også over det flotte badeværelse (med gulvvarme), som suppleres af et stilrent gæstetoilet i stueplan. Hjemmet bindes sammen af det store opholdsmiljø, hvor I får køkken-alrum og stue ud i ét, så her er plads til at være sammen. Her i stuen vil I desuden bemærke de brede vinduer, som afslører de herlige rammer, der venter jer udenfor. Den hyggelige gårdhave er indrettet med en sydvestvendt fliseterrasse og en fin pergola, så her har I perfekte rammer for de varme sommerdage, hvor vennerne inviteres over på en middag i aftensolen.

Bestil en fremvisning med det samme.


Kongelysvej 47, 2640 Hedehusene
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
106
Grund:
103
Værelser:
4
Energimærke:
A2015
Bygget/ombygget:
2018
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Morten Holm Lønberg

Ledende Ejendomsmægler mhl@brikk.dk +45 27380304

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus