fbpx
Plantegning Zoom

Enderækkehus med smukke detaljer, dejlig have og god beliggenhed!

Del bolig

Det kan være såvel singlen som parret i alle aldre, der falder for det lækre enderækkehus her på Kongelysvej 25, hvor der venter jer 84 kvadratmeter i ét plan. Huset er opført i 2018, så der er tale om moderne byggeri, der kræver minimal vedligeholdelse, og det vil tiltrække alt fra det unge par til seniorerne, der fraflytter en større villa og drømmer om færre kvadratmeter. Her kan I rykke direkte ind, pakke flyttekasserne ud og nyde tilværelsen!

Boligjagten tager jer til Hedehusene, hvor jeres nye hjem ligger på en nyere udstykning tæt på både grønne områder og daglige gøremål. Bebyggelsen udgør en del af Hedehusenes nye bydel, Nærheden, og her er skabt et trygt område med gode naboer i alle aldre. I bor tæt på skole og pasningstilbud, I har nærmeste indkøbsmulighed lige om hjørnet, og der er 850 meter til S-toget, så der er pendlervenlig afstand til jobbet i både Roskilde og København.

Hjemme i bebyggelsen venter jeres skønne rækkehus, der som sagt placerer sig helt perfekt som det sidste hus i rækken, så I bor ugeneret med naboer til kun den ene side. Huset ligger på en 150 kvadratmeter stor grund, som er optimalt indrettet med en flisebelagt forhave og en sydvestvendt baghave - og takket være grundens størrelse er haven nem at holde, så heller ikke her skal I bruge al jeres tid på vedligeholdelse. Der er således god tid til at nyde sommervejret på den solrige fliseterrasse, hvor scenen er sat for lyse aftener med gang i grillen.

I bliver de lykkelige ejere af et lavenergihus med gennemførte løsninger, og boligen vil straks imponere med lys, luft og rene linjer i indretningen. Pladsen er udnyttet til fulde, så I får bl.a. en entré, et stilrent badeværelse, et oplagt kontor og et soveværelse med god plads til dobbeltsengen. De resterende kvadratmeter fordeler sig på et indbydende opholdsmiljø, hvor køkken-alrum og stue ligger i åben forbindelse, hvilket giver hjemmet et naturligt samlingspunkt med fokus på hygge. Her får I øje på køkkenet, der med hvide, grebsfrie elementer passer perfekt ind i den enkle indretning, og de store vinduespartier fylder rummet med dagslys, hvilket sætter prikken over i’et.
Kongelysvej 25, Nærheden, 2640 Hedehusene
Pris:
3.175.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
84
Grund:
150
Værelser:
3
Energimærke:
A2015
Bygget/ombygget:
2018
Ejerudgift pr. md.
2.175 kr.

Michael Hoffström

Ledende Salgs- og Vurderingsspecialist mho@brikk.dk +45 30140943

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus