fbpx
Plantegning Zoom

STRØMLINET RÆKKEHUS MED FANTASTISK BY- OG VANDUDSIGT

Del bolig


Som nabo til Aalborgs Signalhøj ligger det fineste nybyggeri med et flot vue til Limfjorden med bylivet og Limfjordsbroen i kulissen – med det østligste Hals i det fjerne på de klare dage. Velkommen til strømlinede rammer, for her kan selv den store livsnyder finde sig glimrende til rette. 
 
 
Med enkelte småopgaver tilbage hersker der ingen tvivl om, at det her er et dugfriskt hjem, som I skal finde jer til rette i. Her kommer vinduernes store lysindfald med vandudsigt, og med tre etager,med gulvvarme, og i alt 185 etagemeter er der rig plads at udfolde sig på. Kælderen udgør de praktiske arealer i form af garage, depot, et disponibel rum/vinkælder og et vaskerum, mens i videre op har jeres værelsesafdeling: Selve etagen består af to/tre værelser, og hertil toilet og badeværelse. På øverste etage har I køkken, alrum og stue i ét samt toilet - eminent hævet, så udsigten rigtigt kommer til sin ret i det rum, I kommer til at bruge mest, og herfra får I desuden adgang til en sydvendt altan, der sørger for, at I får det hele med. Alt sammen lyst og indbydende, og hvor den runde glaselevator går hele vejen op gennem boligen, hvilket giver både kant og luksus til boligen. 
 
 
Ejendommen blev opført i 2022 i et hævet terræn, der tilbyder jer en fremragende udsigt over vand og by. Selvsamme udsigt har I fra flere rum, men det er i særdeleshed fra den førnævnte hævede altan og videre fra hele ejendommens terrassedæk, at I får mest ud af vuet. Her er solrigt og plads til selskab, og hertil får I netop plads til bilen såvel som til opbevaring, hobbysysler og deslige nedenunder i den flotte kælder. 
 
 
Beliggenheden byder på det bedste fra to verdener: den ene verden er adgang til by, mens den anden er grøn og natur nær. Signalhøj som det højeste punkt og i det hele taget Signalbakken byder sig nemlig til med sine gravhøje og sin smukke udsigt i flere retninger med et flot hededrev i et bugtende landskab, som I kan suge til jer på daglig basis. Det kuperede, smukke og fredelige kommer som nævnt med adgang til alt andet, som Aalborg tilbyder, via stier, rolige veje og hertil det gode vejnet med under en km til havnen og omtrent 1,5 km til Østre Anlæg, og der går ikke længe, før resten af Aalborgs byliv byder sig til. 
 
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning. 
Købkesvej 10B, 9000 Aalborg
Pris:
5.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
121
Grund:
172
Værelser:
4
Energimærke:
A2015
Bygget/ombygget:
2022
Ejerudgift pr. md.
3.621 kr.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler michael@brikk.dk +45 25949573

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus