fbpx
Plantegning Zoom

Del bolig

Det er en dejlig tilværelse, der venter jer i Laurbjerg, for den hyggelige by står klar med både skøn natur, et aktivt foreningsliv og alt, hvad hverdagen kræver. Byen placerer sig i den naturskønne kulisse af Lilleådalen, så I er omgivet af store skove og bølgende marker, og jeres nye hjem ligger lige ud til et lille skovområde, der danner forhave til Lilleåen, så I får naturen som nabo. Samtidig kan Laurbjerg prale af både skole, pasningstilbud, sportshal, pizzeria og egen købmand, så det bliver nemt at få hverdagen til at gå op. Skulle I derudover have en pendler i familien, kan I nemt og hurtigt finde vej til såvel Randers som Aarhus - det tager henholdsvis 20 og 35 minutter bag rattet.


I får adresse på Knudstrupvej 7, hvor I bydes velkommen af en charmerende villa, der kan dateres tilbage til år 1900, og huset ligger en smule tilbagetrukket på grunden, så I bor ugeneret i forhold til vejen. Huset har selskab af en 882 kvadratmeter stor grund, så der er god plads til udelivet i den skønne baghave, hvor I kan slå jer ned på terrassen og nyde udsigt til alt det grønne. Med i pakken hører desuden en stor garage, der kan give plads til såvel bilen som værkstedet, og fra garagen leder en trappe jer ned til endnu flere bonuskvadratmeter i form af en kælderetage. Her får I 31 kvadratmeter med et vaskerum og et disponibelt rum, der kan sættes i stand og indrettes alt efter behov.


Tager I turen op ovenpå, finder I en bolig på 117 veludnyttede kvadratmeter fordelt over to etager. Førstesalen er dedikeret til en separat afdeling med husets tre værelser, og nedenunder supplerer stueetagen med et badeværelse og et køkken samt en rummelig stue i fin stand. Kvadratmeterne er altså udnyttet til punkt og prikke, og de to etager giver plads til såvel parret som den lille børnefamilie - måske er der tale om et nyt boligkapitel til de unge førstegangskøbere, der drømmer om at blive husejere?


Knudstrupvej 7, Kongstrup, 8870 Langå
Pris:
768.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
117
Grund:
882
Værelser:
7
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1900
Ejerudgift pr. md.
1.289 kr.
Ejendomsmægler MDE Brikk sebastian Frost-Larsen

Sebastian Frost-Larsen

Ejendomsmægler MDE sfl@brikk.dk +45 30143773

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus