fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Nu kan I flytte ind i denne flotte og karakteristiske villa og få al den plads, I drømmer om. Med fem værelser, to stuer og en rummelig kælder kan drømmene om hjemmekontor og flere børneværelser her blive til virkelighed!

Del bolig


Nu kan I flytte ind i denne flotte og karakteristiske villa og få al den plads, I drømmer om, både ude og inde. Med tre soveværelser, to stuer og en rummelig kælder kan drømmene om hjemmekontor, krearum og flere børneværelser her blive til virkelighed, det hele tæt på gode S-togforbindelser og alle hverdagens praktikaliteter.
 
I kommer til at få adresse i Søborg, hvor skole, daginstitution og dagligvarer er inden for gåafstand, det samme er gode take-away-muligheder, når aftensmaden skal være nem. Til de friske og aktive er der både fitness, svømmehal og idrætsforeninger, mens I kan nyde en grøn gåtur omkring Nymosen. Kun fem minutters gang væk ligger Kildebakke Station, hvorfra regelmæssige S-tog kører direkte til København H på under en halv time, mens resten af Storkøbenhavn kun er en køretur væk.
 
Vender vi blikket mod ejendommen, så møder I en imponerende villa fra 1938, med førstesal fra 1969, der er halvt klassisk murstensfacade og halvt flot trækonstruktion, der leder tankerne hen på nordiske træhuse. Hertil får I 1100 kvadratmeter grund, der rummer en stor forhave, en garage, to sydvendte terrasser samt en stor, spændende og velpasset have.
 
Indenfor udfolder 140 kvadratmeter bolig sig på tre etager, og dertil får I 68 kvadratmeter kælder, der byder på tre disponible rum, et toilet samt et bryggers med vaskefaciliteter. Stueplanet består af en entré, et lækkert flisebadeværelse med separat brus og gulvvarme, et disponibelt rum, et værelse samt en dejlig stue med brændeovn. De mørke vinduesrammer indrammer haveudsigten på smukkeste vis, og et smukt lyst gulv og loftsspots pynter, mens I om sommeren kan slå terrassendøren op og forene stue og have.
 
På førstesalen ligger hjemmets store køkken-alrum, der med sine skråvægge i træ viderefører husets helt særlige stil. Køkkenet er i et klassisk design med hvide overflader og mørkt laminatgulv, og med alt i hårde hvidevarer samt masser af bord- og skabsplads bliver madlavningen let at gå til. Komfuret er ekstraordinært lækkert med to ovne, grill og fem induktionskogeplader. Alrummet har flotte gulve og plads til langbord, og det brede vinduesparti giver en fantastisk udsigt til himmel og have, mens I kan nyde morgenkaffen på altanen. På 1. salen findes også et toilet samt to gode værelser, hvortil der på 2. salen giver jer ekstra god plads til hvad I ønsker, i form af to disponible rum. 
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
 
Kildebakkegårds Alle 103, 2860 Søborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
140
Grund:
1186
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1938/1969
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter