fbpx
Plantegning Zoom

GENNEMFØRT ETPLANSVILLA MED MASSER AF PLADS OG TRYG BELIGGENHED

Del bolig

Nu kan I blive de heldige indehavere af denne familievilla i Vildbjerg, der har en tryg og god beliggenhed for enden af en lukket vej og ligger op til åbne marker. Leder I efter et gennemført og velholdt hjem med plads til alle, så se med her, hvor vi introducerer jer til en bolig, der står skarpt og klar til indflytning og som byder på hele 32 solcelle paneler som er placeret på sydsiden af husets tag. Som er energibesparende for ejendommen.  

Glæd jer til et kæmpe køkken-alrum, der bliver et samlingspunkt i hverdagen. Køkkenet er holdt i et tidløs design, og da det har en god størrelse, kan I være flere om at skrælle gulerødder og røre i sovsen. Fra alrummet er der direkte udgang til en terrasse med eftermiddags- og aftensol, ligesom I også tilgår stuen, der nemt indrettes som hjemme biograf, som bliver et sandt paradis at synke ned i efter endt arbejdsdag. Boligen indeholder fire gode soveværelser, hvoraf det ene vil være et oplagt master bedroom med adgang til sit eget walk-in. Med to lækre badeværelser kan de travle morgener bare komme an, og dertil er hjemmet indrettet med entré og bryggers.

Den dobbelte garage er en integreret del af huset; her kan I også besøge et disponibelt rum til opbevaring, og da hele herligheden er opført i 2005, får I en ejendom i flot og moderne stand. Haven vil være overkommelig at vedligeholde, da den primært består af en stor græsplæne, hvor børnene kan lege. Det giver jer mere tid til at slappe af på terrasserne, hvor I kan nyde solen og sommeren i havemøblerne og indtage aftensmaden i det fri.

Med denne beliggenhed i Vildbjerg vil I bo trygt og børnevenligt i et fredeligt kvarter med stier til Vildbjerg Søpark, der er et dejligt grønt område. Der er hverken langt til Kildebakkeskolen, daginstitution eller indkøb, så dagligdagen får de bedste betingelser, og i Vildbjerg Sports- og Kulturcenter kan fritiden udfolde sig med masser af idræt. Og i kan nå alt dette i gå afstand indenfor 1.5 kilometer fra ejendommen. Byen er godt forbundet til både Struer, Vejle og Herning via toget, som afgår fra den lokale station, og foretrækker I at tage bilen, tager det ikke mere end 20 minutter at køre til centrum af Herning.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Kærvænget 22, 7480 Vildbjerg
Pris:
3.400.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
212
Grund:
1183
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
2005
Ejerudgift pr. md.
2.423 kr.

Thomas Brogaard Pedersen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert thomas@brikk.dk +45 30140397

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter