fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

Jeres nye hjem byder både på et stueplan og et kælderplan. Ejendommen er opført i 1953 og er udført i gule mursten med lysebrune nuancer, der giver et klassisk udtryk. I 2008 blev ejendommen gennemgribende moderniseret.

Del bolig

Nu kan I overtage nøglerne og blive beriget med denne indbydende villa på Jyllandsvej, der lægger op til en ukompliceret hverdag i hjertet af Slagelse. Boligen byder på en kombination af moderniseret design og hyggelig stemning med den dejlige terrasse og have.

Jeres nye hjem byder både på et stueplan og et kælderplan. Ejendommen er opført i 1953 og er udført i gule mursten med lysebrune nuancer, der giver et klassisk udtryk. I 2008 blev ejendommen gennemgribende moderniseret.

Stueplanet er på 72 m2 og er indrettet med en dejlig lys stue. Det lyse køkken har hvide skabe og en flot bordplade, og det fine badeværelse har et rustikt design, store spejle, gulvvarme samt spotlys i loftet. Resten af stueplanet byder på to skønne lyse værelser. Kælderplanet på 33 m2 er indrettet med et vaskerum og tre disponible rum, der giver god plads til indretning af opholdsrum. Fra villaens stue kan I slå dørene op og træde ud på en skøn, rummelig terrasse, hvorfra den store, grønne have med fine træer ligger i forlængelse.

Ejendommen har også en stor moderniseret garagebygning med højt til loftet og mange anvendelsesmuligheder. Garagebygningens vægge og lofter er isolerede, og der er let adgang via den brede, isolerede og elektriske foldeport. Bygningen er delt op i to rum: garage med plads til to biler plus to motorcykler og et stort indbydende disponibelt rum. Opdelingen af garagebygningen er ikke bærende, og hele garagebygningen kan således omdannes til et stort sammenhængende rum.

Slagelse byder på et væld af butikker, en biograf, restauranter, kaffebarer, grønne områder og varierede sportsfaciliteter. Rundt om hjørnet finder I det nærmeste supermarked, og under to kilometer væk har I desuden både Slagelse Station og Vestmotorvejen, Halvanden kilometer væk har I Vestsjællands-Centret, og som et plus til børnefamilien er der både legepladser, daginstitutioner til de mindste, skoler og et gymnasium i gå-afstand.

Det er virkelig en spændende ejendom med en god og stille placering.

Velkommen til Jyllandsvej! Vi byder jer gerne indenfor til en fremvisning af denne dejlige villa.


Jyllandsvej 4, 4200 Slagelse
Pris:
1.695.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
72
Grund:
760
Værelser:
3
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1953
Ejerudgift pr. md.
2.009 kr.

Jens Christensen

Ejendomsmægler jc@brikk.dk +45 29333004

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus