fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! ENDERÆKKEHUS FRA 2013 I BOFÆLLESSKAB OMGIVET AF NATUR

Del bolig

På Jernaldermarken 76 udbydes nu et 120 kvadratmeter stort enderækkehus, som egner sig til en bred målgruppe - det gælder eksempelvis unge førstegangskøbere, veletablerede familier og jer, der blot har forelsket sig i det hyggelige sammenhold og lokale fællesskab, der er her i Langhusene.
 
Det her rækkehus er bygget i 2013. Den 102 kvadratmeter store grund rummer en dejlig, lille terrassehave i forlængelse af stuen, som munder direkte ud i skønne, grønne fællesarealer. I bliver nemlig en del af et velfungerende bofællesskab, som lægger vægt på fællesskab samt et godt privat og familieliv. Af fællesarealer kan vi selvfølgelig også fremhæve det store fælleshus, som danner ramme om alt lige fra fællesspisning til andre sociale arrangementer såsom ølbrygning, sy-aftener og fester. Som en del af fælleshuset er der bl. a. tilknyttet et værksted, et gæsteværelse og mulighed for at benytte fælles vaskemaskine- og tørretumbler.
 
I stueetagen fordeler planløsningen sig over entré og gangareal, et disponibelt rum, et flot og rummeligt badeværelse samt et sydvestvendt opholdsrum med køkken, spisestue og dagligstue ud i ét. Dertil kommer førstesalen med endnu et badeværelse samt tre værelser, hvoraf det største har walk-in-closet og altan.
 
Langhusene har en virkelig dejlig placering i det eftertragtede Trekroner, hvor naturen og de åbne, rekreative arealer er i højsædet. I og børnene kan både gå og cykle sikkert rundt i det naturskønne område, hvor børnehaven ligger i kort gåafstand herfra. Resten kan I let nå på cykel, hvad end vi taler skole såvel som indkøb og naturligvis stationen: Pendleren kan se frem til en kort cykeltur i meget flotte omgivelser ind til Trekroner Station, som kan fragte dig jer til København H på ikke andet end 25 minutter. Derudover kan I hurtigt koble jer på motorvejen i bil, hvilket må siges at være et stort plus.
 
Vi glæder os til at vise jer rundt og fortælle mere om en fantastisk måde at bo på.
Jernaldermarken 76, 4000 Roskilde
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
120
Grund:
102
Værelser:
3
Energimærke:
A2010
Bygget/ombygget:
2013
Ejerudgift pr. md.
0 kr.
Frederik Vixø Brikk Ejendomsmægler

Frederik Vixø

Ledende Salgsspecialist frederik@brikk.dk +45 30144991

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus