fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

GEDIGEN RØDSTENSVILLA MED FORDELAGTIG PLANLØSNING

Del bolig

  Er I på udkig efter en solid og gedigen villa, hvor der er plads til store armbevægelser, højt humør og tid til familielivet? Så skal I se med nu, da vi har fået fornøjelsen af at præsentere jer for en arkitektonisk rødstensvilla fra 1932, der tilbyder en masse gode kvadratmeter samt en fordelagtig planløsning, der har til formål at tilgodese diverse behov. Når I ankommer til adressen, skal I gøre jer selv den tjeneste at beundre villaen inden boligeventyret for alvor begynder. Herefter kan I køre op langs indkørslen, der kan rumme mange gæster, og for enden heraf nås carporten, hvor familiens bil kan holde i ly for regnen. Villaen har flere indgange, der er velegnet til forskellige formål. Eksempelvis kan I gå fra det funktionelle udhus med plads til diverse havemaskiner og til fyrrummet, der åbner videre til bryggerset med skabsplads samt vaskefaciliteter. Herfra åbnes ind til gangarealet, der tilmed har egen indgang, og i forbindelse med gangarealet ligger badeværelset med separat bruseniche. Hvis der skulle komme gæster, er det oplagt at anvende entréen, og herfra findes trappen til førstesalen samt indgangen til det kæmpemæssige stuemiljø. De resterende kvadratmeter udspiller sig på et indbydende køkken med god skabsplads samt de fornødne hårde hvidevarer, og slutteligt ligger et stort soveværelse. Hjemmets øverste niveau tager jer med op til en skøn etage, hvor reposen fungerer som en fordelingsgang, og herfra kan I tilgå førstesalens fire store værelser samt et badeværelse med badekar, toilet og god skabsplads til diverse toiletartikler. Udvendigt får I glæde af den 992 kvadratmeter store matrikel, og her er haven særligt værd at fremhæve, da I får god plads til at mænge jer på. Græsplænen inviterer nemlig til diverse aktiviteter og havespil, alt mens der også er anlagt skønne terrassemiljøer på grunden, således solens varme stråler altid er til at fange. Vender I blikket mod omgivelserne, flytter I til Jels, hvor I finder alle hverdagens fornødenheder inden for kort afstand. Her er nemlig både gode indkøbsmuligheder, når der skal handles ind til ugens madplan, men der er et kvarters gang til Jels Skole. Er I til skøn natur, kan I smutte en tur forbi Nedersø, hvor der tilmed er søbad, så spring i!  
Jels Vestergade 46, 6630 Rødding
Pris:
1.348.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
145
Grund:
992
Værelser:
6
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1932
Ejerudgift pr. md.
1.869 kr.

Bjørn Vest Hansen

Ejendomsmægler bvh@brikk.dk +45 81815252

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter