fbpx
Plantegning Zoom

INDBYDENDE OG ATTRAKTIV BELIGGENDE LEJLIGHED MED STOR ALTAN I HJERTET AF FREDERIKSBERG C

Del bolig

Lige i smeltediglen mellem bylivet på Frederiksberg og Nørrebro samt Københavns Søers grønne og maritime disponering finder I denne udsøgte og sjældent udbudte lejlighed, hvis veldisponerede og indbydende indre med sikkerhed vil kunne pirre interessen hos selv den mest kræsne køber.
 
Indendørs venter 87 kvadratmeter med en planløsning, som giver jer en række luftige og indbydende arealer med flot vedligeholdt inventar - ja, det er selvsagt en lejlighed, som er lige til at flytte ind i. Her får I glæde af et rummeligt værelse, som vender ind mod gården, to stuer en suite, et stort badeværelse med separat bruseniche- Køkkenet er nyere og blev monteret med specialtilpassede bordplader i 2021. Gulvet i køkkenet blev skiftet, og høvlet på mål og monteret med en original skibsfuge. Hjemmet er gennemgående indbydende takket være et dejligt lysindfald fra de øst- og vestvendte vinduer, hvorfra I også får et skønt kig til både gården og gaden. De to stuer en suite kommer ligeledes med en række gode indretningsmuligheder alt efter jeres ønsker og behov: I kan nemt vælge at inddele til spise- og opholdsstue, hvortil den lille børnefamilie eller de samboende venner kan vælge at inddrage det ene værelse til et ekstra soveværelse. 
 
 Lejligheden er beliggende i en klassisk og charmerende frederiksbergejendom, som kan dateres tilbage til 1890. Her kan I nyde synet af den tidstypiske og lyse facade, som præsenterer sig på fineste vis med let ornamentering og mørkrammede dannebrogsvinduer i to og tre fag. Der er mulighed for at parkere både bil og cykel på gadeplan, hvortil bygningens bagside åbner op for et skønt gårdmiljø til deling med resten af karréen.
 
I får næsten ikke en bedre placering i København, for her på Jakob Dannefærds Vej har I nem adgang til alt det bedste, storbyen tilbyder. I har gåafstand til alle hverdagens fornødenheder, bylivet og meget mere til, samtidig med at lige netop jeres vej er dejligt tilbagetrukket og afskærmet fra alskens larm og trafik, således at hverdagen kan foregå helt rolig og privat.
Jakob Dannefærds Vej 9, 2. tv., 1973 Frederiksberg C
Pris:
5.365.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
87
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1890
Ejerudgift pr. md.
2.949 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter