fbpx
Plantegning Zoom

CHARMERENDE HJEM I IDYLLISKE OMGIVELSER

Del bolig

Boligen her på Hundborgvej 44 ligger roligt, trygt og fredeligt på stille vej, som er blind i enden - her er I med andre ord sikret en skøn hverdag, og huset er med sine 102 kvadratmeter skræddersyet til små familier, enlige og par i de fleste af livets stadier.

Bebyggelsen kan dateres helt tilbage til 1827, og den præsenterer sig selv med et charmerende arkitektonisk udtryk med sprossede vinduer og stråtækt tag. Idyllen vil ingen ende tage, og foruden selve boligen, kan I glæde jer over den solrige og lukkede have, der er anlagt med flot beplantning, orangeri og den hyggeligste terrasse med masser af sol. Dertil får I endda glæde af den tilhørende garage, som ligger med et praktisk bryggers med masser af skabsplads og en charmerende udestue, der forlænger udesæsonen med en måned eller to i hver ende.

Så snart I bevæger jer indenfor, vil I bemærke den hjemlige atmosfære, som går igen fra start til slut; husets originale charme er samtidig bevaret takket være bl.a. loftsbjælkerne. I stueetagen byder boligen på en entré, et godt værelse, et badeværelse samt hjemmets omdrejningspunkt - nemlig opholdsrummet, hvor køkken, alrum og stue på fineste vis ligger i åben forbindelse. Huset afrundes med den lysfyldte førstesal, hvor der venter yderligere to gode og indretningsvenlige værelser.

Sønder Stenderup har en attraktiv placering med kort afstand til dejlig natur, men samtidig huser byen alle dagligdagens gøremål med bl.a. A-huset hvor der jævnligt er åben hus for familierne samt bla. badminton, forsamlingshus og legeplads. Der er ikke andet end 3 kilometer til Agtrup og Bjert, som byder på skole, daginstitutioner og sportsfaciliteter, og det hele toppes af det faktum, at I kan køre til Kolding på bare 5-7 minutter. En ekstra fordel ved denne beliggenhed er uden tvivl omgivelserne; I har nemlig hverken langt til kyststrækningens strande, Stenderup Skovene eller Solkær Enge.


Hundborgvej 44, 6092 Sønder Stenderup
Pris:
995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
102
Grund:
741
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1827
Ejerudgift pr. md.
2.108 kr.

Javid Hossaini

Salgs- og Vurderingsspecialist jh@brikk.dk +45 30140702

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar helt ned til 24 timer efter. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter