fbpx
Plantegning Zoom

GEDIGEN OG INDFLYTNINGSKLAR ETPLANSVILLA MED SKØN HAVE PÅ EN LUKKET VEJ

Del bolig

Vi har nu fornøjelsen af at udbyde denne indbydende etplansvilla, der er fredeligt placeret på en blind vej i den nordlige del af Søvind. På Humleballe 16 får parret såvel som børnefamilien 139 veludnyttede kvadratmeter, en solrig terrasse og lukket baghave samt kort afstand til alle dagligdagens praktikaliteter - velkommen til.
 
Der er tale om en flot ejendom fra 1980, der står med et flot arkitektonisk udtryk. Hertil får I en 925 kvadratmeter stor matrikel, der fortil byder på en flisebelagt indkørsel og carport. På den anden side af huset er der et stort værksted med plads til alt fra opbevaring af haveredskaber til værksted samt en hyggelig, lukket have: Her kan børnene trygt lege på græsplænen, mens I slænger jer tilbage i loungemøblerne på terrassen. Have og terrasse peger mod syd, hvorfor begge er badet i sol det meste af dagen.
 
Indenfor er kvadratmeterne godt givet ud, og charmen fortsætter gennem hele hjemmet, for her er hvide vægge og lofter samt pæne, mørke trægulve. Meget af pladsen er dedikeret til det store opholdsrum, der forbinder køkken-alrum og stue; køkkenet kommer med integrerede hvidevarer og er rig på opbevaringsplads, mens store vinduespartier garanterer et dejligt lysindfald i stue og alrum. De resterende kvadratmeter fordeler sig på to gangarealer, der giver adgang til fire værelser, et brusebadeværelse og toilet samt et bryggers med vaskefaciliteter.
 
I flytter til den idylliske, østjyske landsby Søvind, og her finder I alt, hvad I har brug for: Skole, træningscenter, daginstitution og indkøb ligger alt sammen i gåafstand fra adressen. Hele byen omkranses af vidtstrakte marker med grønne stisystemer som fører jer til en ny legeplads som ligger 300m fra huset og til Søvind skole (500m), mens både skov og Mergelgrav ligger omtrent én kilometer fra jer. Vi kan også oplyse, at I har gode pendlermuligheder, for I kan nemt koble jer på det gode vejnet, der bl.a. kan bringe jer ind til Horsens' aktive by- og kulturliv på 10 minutter.
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Humleballe 16, 8700 Horsens
Pris:
1.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
139
Grund:
925
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1980/2005
Ejerudgift pr. md.
1.593 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus