fbpx
Plantegning Zoom

NY SKARP PRIS PÅ EJENDOM MED HAVUDSIGT

Del bolig

I kommer ikke til at mangle hverken flot natur eller kvadratmeter på den store grund, hvor I har frodig beplantning og en lille sø udenfor hoveddøren, ligesom der også er rigeligt med albuerum i boligens moderniserede indretning. Alt sammen tæt på vandet med gode bademuligheder samt vind-og kitesurfing, udstrakte marker og med let adgang til byliv.
 
På Hou Engvej 72 kan I til fulde realisere drømmen om en uforstyrret tilværelse. Grunden breder sig ud på intet mindre end 59.299 kvm, der kommer til at udgøre jeres eget stykke skøn natur, med jagtmuligheder på rådyr, dådyr samt strandjagt på ænder og gæs. Samtidig forsynes I med værksted på førstesalen og i stueplan samt anneks, garage og skur, så mulighederne er ikke få. På hver sin side af den nydelige ejendom fra 2009 har I desuden to store terrasser, som fanger både morgen- og aftensolens stråler.
 
En lang række af prisværdige detaljer og moderne elementer præger stuehusets imponerende 258 kvm. I det rummelige køkken-alrum er der højt til loftet, lysindfald fra oven samt direkte udgang til begge terrasserne. Her kan I indrette jer med sofamøbler og spiseområde i nærhed til pejsen og køkkenet, der tegner sig op i et lyst, grebsfrit design med en stor køkkenø samt masser af veltænkt opbevaringsplads. Udsigten bliver også næppe meget bedre end den, I får i stuen, hvis vinduespartier åbner op til den vidtrækkende natur.
 
Det ene af boligens to badeværelser er udformet med luksuriøst badekar, og derudover fordeler stueplanet sig på to værelser og et bryggers med vaskesøjle. I forbindes desuden nemt med de ydre rammer, da I fra flere af rummene kan træde direkte udenfor. Slutteligt kan I begive jer op på førstesalen, som består af et værelse, repos og loftrum.
 
Selvom I ligger dejligt ugeneret, er I dog ingenlunde afskåret fra hverdagens fornødenheder. I har nemlig indkøb såvel som skoler og pasningstilbud inden for omtrent 10 minutters køreafstand, mens Hals og Dronninglund byder jer velkommen efter cirka et kvarters kørsel. Endnu mere byliv venter jer i Aalborg, der lokker med kulturtilbud og caféliv blot 35 minutters køretur væk. Beliggenheden placerer jer tilmed ganske tæt på Kattegats salte bølger, hvorfor I nemt og bekvemt kan besøge de talrige strande langs den jyske østkyst. 
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Hou Engvej 72, 9340 Asaa
Pris:
4.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
258
Grund:
78359
Værelser:
5
Energimærke:
A2010
Bygget/ombygget:
2009
Ejerudgift pr. md.
2.866 kr.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler michael@brikk.dk +45 25949573

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus