fbpx
Plantegning Zoom

FLOT, LYSFYLDT OG STILREN LEJLIGHED MED TO ALTANER OG TAGTERRASSER!

Del bolig

Adressen siger Holsteinsgade 66, men denne hjørnelejlighed, som vi nu udbyder til salg, har facade mod Østbanegades grønne trækroner, åbne himmel, og med masser af privatliv. Boligen fordeler sig over 82 kvadratmeter, og den har tilmed to store altaner, hvor solskinsdagene kan nydes i den friske luft. En af ejendommens elevatorer er direkte til hoveddøren.

Boligen fremstår lys, veldisponeret og indflytningsklar, og den er således velegnet for både singler og par. Planløsningen viser sig med entré, der har indbygget skabsvæg, og herfra er der afsæt til lejlighedens opholdsrum. Her finder du det fine og funktionelle køkken, og i åben forbindelse ligger både spisestuen og dagligstuen - som et ekstra plus er det herfra, der er adgang til begge altaner, som er møblerbare. Den ene er østvendt og nyder dermed godt af morgen- og formiddagssolen, og den anden er sydvendt og bades dermed i eftermiddagssolen. Planløsningen afrundes med ét værelse af god størrelse med skabsplads og et depotrum. Afslutningsvis et flot, rummeligt og istandsat badeværelse med bl.a. god bruseplads. Lejligheden har egen opvaskemaskine og vaske-tørremaskine.

Ejendommen er opført i 1978, og den har et flot arkitektonisk udtryk. Beboerne har adgang til gode fællesfaciliteter - det gælder bl.a. både et grønt gårdmiljø med både sol og skygge, to fantastiske tagterrasser på toppen af Østerbro, og mulighed for egen p-plads.

Her erhverver du en af Østerbros bedste adresser i et nabolag, som er kendt for sin hyggelige og idylliske stemning. Der er mindre end 10 minutters gang til Østerbrogade og Søerne, og i samme afstand ligger Kastellet, Langelinie, Nordhavns havnebad, Fælledparken og Parken. I området er der masser af gode indkøbsfaciliteter, både dagligvarer og specialiteter, og dertil kommer et godt udvalg af restauranter, caféer og offentlig transport. Der er nemlig ikke andet end 500 meter til Nordhavn Station, 1000 meter til Østerport Station, mens Trianglen ligger 1,3 kilometer væk, og her har du alt fra intercitytog, busser til S-tog og metro.

Holsteinsgade 66, 3. 15., 2100 København Ø
Pris:
3.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
82
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1978
Ejerudgift pr. md.
4.208 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter