fbpx
Plantegning Zoom

VILLALEJLIGHED MED PRIVAT HAVE OG EGEN CARPORT

Del bolig

I bydes velkommen til denne attraktive villalejlighed med en central placering i Ballerup tæt på både station og indkøb. Her får I 80 veldisponerede kvadratmeter med en skøn, vestvendt altan, som henvender sig til både par og singler. Brugsret til stor have samt egen carport. Der kan nemt laves et ekstra værelse.

Fra hoveddøren træder I ind i entréen, og I vil allerede her kunne bemærke hjemmets indbydende disponering. Både depotrummet samt det lille indhak giver plads til at hænge jakkerne og stille skoene, før I bevæger jer videre op ad trappen til den afdeling, der må siges at være boligens hjerterum. Her forbindes stue og køkken i ét, langt rum, hvor der har været særligt fokus på lys og luft takket være de store vinduespartier, som tillader solens stråler at trænge ind fra både nord, øst og vest. Stuens lange udformning giver ligeledes mulighed for at etablere en væg til et ekstra værelse for enden af rummet, således boligen kan tilgodese den lille børnefamilie samt dem, der ønsker at have et ekstra rum til blandt andet kontor, hobbyrum eller noget helt tredje. Fra denne afdeling af hjemmet har I ligeledes adgang til både badeværelset, som i yderst flot stand med både separat bruser, vaskemaskine og tørretumbler, samt det rolige værelse med adgang til en vestvendt altan, der særligt i sommermånederne vil komme til sin ret i aftensolens skær.

Villaen er opført i 1947 med en klassisk, rød murstensfacade, der prydes af hvidrammede vinduer og indgangspartier. Her får I glæden af en carport og et godt loftsrum, hvortil I har brugsret til den grønne baghave, der med sikkerhed vil danne ramme om mange gode stunder i fremtiden.

Med en adresse på Hold-An Vej 65 kommer I til at bosætte jer intet mindre end perfekt Ballerup tæt på alle fornødenheder såsom Ballerup Centeret, dagligvarebutikker og diverse spisesteder. Den pendlende kan ligeledes nyde godt af den korte distance til både Ballerup Station med S-togsforbindelser til det resterende Storkøbenhavn samt motorvejsnettet, hvorfra turen til og fra arbejde bliver nem og bekvem.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Hold-An Vej 65, 1., 2750 Ballerup
Pris:
2.695.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
80
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1947
Ejerudgift pr. md.
2.133 kr.
Josephine Varsted ejendomsmægler

Josephine Varsted

Salgsspecialist jv@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter