fbpx
  • Lokal mægler
  • A-Z service
  • Gratis vurdering
  • 4.9/5 På
Højagerparken 6, 2 tv 2750 Ballerup
0 kr
TYPE
Ejerlejlighed
Boligareal
57
Grund
0
Værelser/rum
2
energimærke
D
bygget/ombygget
1944
Højagerparken 6, 2 tv 2750 Ballerup
DEL:
SOLGT! HYGGELIG LEJLIGHED MED CENTRAL PLACERING I BALLERUP Få hundrede meter fra Ballerup Centret, Ballerup st. og diverse indkøbsmuligheder får I denne hyggelige lejlighed, der er perfekt for den enlige eller parret. På Højagerparken 6, 2. tv får I uden tvivl et godt førstehåndsindtryk, så snart i træder ind af hoveddøren – velkommen til! Planløsningen breder sig over 57 utroligt veludnyttede m2 som fordeler sig på køkken, badeværelse, soveværelse samt stor stue. Stuen rummer adskillige indretningsmuligheder – og har god plads til både sofaområde og spisebord. Det store vinduesparti – samt udgangen til den franske altan skaber et skønt lysindfald, der åbner rummet op og spreder lys over det flotte trægulv. Dejligt ovenlys får I også i det moderne køkken, der med sine spotlamper, hvide facader og praktiske gasblus fremstår i et tidløst og elegant design – et skønt kvalitets køkken. Den gode kvalitet samt de smukke spotlamper fortsætter i badeværelset, som er indrettet med rødbrune gulvklinker – samt en separat bruseniche. Afslutningsvis får I et dejligt stort soveværelse. Til ejendommen hører et stort, grønt område, som I kan nyde i de lune forårs- og sommermåneder. Her kan I tage et tæppe med ud på græsplænen, nyde en hyggelig picnic og hilse på naboerne. Denne charmerende lejlighed har en yderst central placering i Ballerup. I er kun 250 meter fra centrumgaden, hvor I kan nyde dejlige restauranter og cafeer – samt Ballerup Centret, der har adskillige tøjbutikker og indkøbsmuligheder. Byder dagen på en tur til København, tager det kort tid med S-tog – og I kan på få minutter bevæge jer ned til stationen. Lejligheden er perfekt for par eller enlige, der ønsker at bo i en dejlig lejlighed midt i Ballerups byliv. Bestil en fremvisning med det samme.  


Sagsnr. 192SK-001310
Kontantpris 0 kr.
Udbetaling 0 kr.
Ejerudgift pr. md. 0 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
0 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
0 kr.
Badeværelser 1
Sebastian Kirchhoff

[email protected] 42417686

Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Vi er til rådighed mandag-fredag: 08:00-17:00 og lørdag-søndag: 10:00-15:00.
Du kan ringe til os på 7199 9891.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!