fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

LANDEJENDOM MED FLERE UDHUSE, STOR GRUND OG UDSIGT TIL MARKER

Del bolig

Drømmer I om livet på landet i ro og fred, med marker i baghaven og masser af plads? Så tag et ekstrakig på denne ejendom, der ligger midt mellem Viborg og Hobro i naturskønne omgivelser. Med udhuse, som rummer både værksted, stald og lade, er der gode muligheder for håndværkeren, entreprenøren eller jer, der har et ønske om dyrehold og køkkenhave.Med en adresse på Hobrovej 43 kommer I til at bo kun en kilometer fra Vammen, hvor der er købmand såvel som skole og vuggestue. Er I pendlere, eller har I brug for lidt byliv, så kan Viborg og Hobro nås efter tyve minutter i bil eller en lidt længere bustur, mens Randers er en halv times kørsel væk. Naturen har I i baghaven, og I kan nyde lange cykel- eller vandreture blandt marker og træer, eller gå en aftentur langs Tjele Langsø. Til ejendommen hører intet mindre end 11.300 kvadratmeter grund, så der er god plads for store og små at boltre sig på. Her kan anlægges køkkenhave, bålplads eller hønsegård, alt efter hvad I drømmer om, mens udhusene byder på lade, værksted, gildesal med tilhørende køkken og stald som rummer 4 store hestebokse med vandkopper og vinduer. Ejendommen har også en godkendt 30x60 meters ridebane med sandbund. Der er ideelle betingelser for jer, som er interesserede i dyrehold og god plads til kreative hobbyprojekter.Hovedhuset, der er på 157 kvadratmeter, er bygget i 1924 og fremstår indenfor velholdt og moderne. Ejendommen er renoveret i 2022 med gulvvarme i stue, køkken, alrum og på badeværelset og hulmursisoleret. På førstesalen ligger to værelser og et stort multirum, og fra alle rum er der en skøn udsigt til marker og himmel, og heroppe kan I indrette børne- eller teenageafdeling, gæsteværelser, hjemmekontor eller krearum, lige som det passer jer. Stueplanet rummer et værelse, et flisebadeværelse medvaskefaciliteter og separat brus samt et stort og dejligt rum, hvor køkken, alrum og stue er samlet i ét. Vinduer og en bred terrassedør giver rummet et dejligt lysindfald og kig til grønt, og her kan madlavning, afslapning i sofaen og lektielæsning ved køkkenbordet ske side om side. Køkkenet er fra 2022 og kommer fra Vordingborg med alt i hårde hvidevarer samt god bord- og skabsplads til potter og pander, mens der i alrum og stue er plads til både langbord, hjørnesofa og læsehjørne. Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Hobrovej 43, 8830 Tjele
Pris:
1.595.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
157
Grund:
11306
Værelser:
7
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1924/1977
Ejerudgift pr. md.
1.490 kr.

Thomas Brogaard Pedersen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert thomas@brikk.dk +45 30140397

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus