fbpx
Plantegning Zoom

LYS TOVÆRELSES LEJLIGHED MED INTEGRERET ALTAN MOD SYD OG CENTRAL ADRESSE I RANDERS

Del bolig

LYS TOVÆRELSES LEJLIGHED MED INTEGRERET ALTAN MOD SYD OG CENTRAL ADRESSE I RANDERS


På Hobrovej i Randers udbyder vi nu en toværelses lejlighed, som næsten er skræddersyet til singler. Om du er studerende eller bare vil bo småt, men godt, er denne lejlighed lige noget for dig, hvor du kan se frem til et veldisponeret og lyst hjem med sydvendt altan og en sublim beliggenhed centralt i Randers.


Lejlighedens planløsning rummer en god entré med skabsplads, køkken med alt i hårde hvidevarer, stor stue med altan, soveværelse og badeværelse med badekar. Pladsen er godt udnyttet, så du får godt med opbevaringsplads i stort set alle rum og et rigtig fint lysindfald i særligt stuen med de store vinduespartier.

På den anden side af ruderne ligger altanen, der er komplet ugeneret og har flot udsigt over grønne områder og ingen indkig overhovedet. Altanen er rummelig og fungerer nærmest som et ekstra rum i sommermånederne, hvor du kan sidde i læ og nyde tilværelsen.

Rummeligheden fortsætter i selve stuen, der har en mildest talt genial form med et lille indhak, hvor du naturligt kan indrette enten spiseareal eller sofahjørne. Desuden har du god plads til bogreol eller arbejdsplads, og hvis du ønsker det, kan du sagtens undersøge muligheden for at åbne op til køkkenet og entréen for at skabe en endnu bedre sammenhæng rummene imellem.

Du får selvfølgelig også et velekviperet køkken med både over- og underskabe, som i øvrigt er virkelig praktisk, når det kommer til rengøring, da der er pæne blå fliser på væggene. Også badeværelset fremstår nydeligt, og det er kun en bonus, at der er indmuret badekar, som giver lidt ekstra hverdagsvelvære.


Ejendommen er en ganske klassisk én af slagsen, for den er opført i mursten i 1973 og har foruden de integrerede altaner også gode muligheder for affaldssortering og parkering. Den centrale Randers-adresse er til alle, der sætter pris på bylivet, og som hver dag vil nyde at have gåafstand til såvel nærmeste fitnesscenter som indkøbsmulighederne i Trankærcentret. Få skridt fra gadedøren finder du også bussen, der tager dig videre rundt i byen, og lader du cyklen lede dig mod centrum ad Hobrovej, går der ikke mange minutter, før du står midt mellem cafélivet og gågadernes fristende butikker.


Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.


BEMÆRK! Lejligheden er pt. udlejet!


Hobrovej 122, ST. mf., 8920 Randers NV
Pris:
518.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
52
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1973
Ejerudgift pr. md.
1.876 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Salgs- og Vurderingsspecialist anders@brikk.dk +45 30143773

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter